Mad og drikke

Populær Indre By-café udvider med nyt sted på Frederiksberg

- 16/11/2022

Du har helt sikkert set bileder af både mad og kaffe fra den fine café i dit feed. Og nu kan du så besøge dem på Frederiksberg.

Selvom København i forvejen bugner med lækre og hyggelige caféer, så kan vi aldrig få for mange af steder, der brillierer inden for deres fag med smagfulde kager, lækre madder og fløjlsblød kaffe. 

En af de caféer, der for alvor har markeret sig i det Københavnske bybillede, er Sonny, der med deres Instagram-venlige serveringer og centrale beliggenhed i Rådhusstræde i Indre By, er blevet et tilløbsstykke for sultne og tørstige gæster.

Og nu kan du så glæde dig til at sætte tænderne i de gode sager fra Sonny på Frederiksberg. For den ene af Sonnys bagpersoner, David Andersen som vi mødte sammen med hans kone Sara tilbage i 202 har netop har annonceret, at de åbner endnu en café på Frederiksberg.

Foto: Kavian Borhani

Sonnys bagpersoner David Andersen og Sara Wreschner.

Det nye sted får en prominent placering i den fine bydel med adressen Frederiksberg Allé 12.

Dermed melder de sig ind i klubben af anmelderroste Københavner-steder, der vælger at udvide forretningen med nye lokaler – ligesom for eksempel den latinamerikanske restaurant Donda, der tidligere i år åbnede en deli på Vesterbro, og Atelier September, der også udvider med nyt sted.

Sonny er for alvor blevet kendt for deres lækre morgenserveringer og deres bløde bananbrød, der er mundvandsfremkaldende for selv den mest standhaftige kagemodstander. Og nu kan du altså nyde godt af endnu mere mad og drikke på Frederiksberg, når du lægger vejen forbi den nye Sonny.

Læs ogå

Mød parret bag en af Københavns mest populære cafeer