Vi er vilde med Julie Bruuns skønne opskrifter, og her giver vi dig hendes lækre opskrift på glutenfri muffins med både hindbær og blåbær.
Desserter og kager er noget vi her på ELLE-redaktionen elsker, og med blogger- og kogebogsforfatter, Julie Bruuns sundere alternativer til vores alle sammens yndlingsdesserter, bliver det bare lidt mere lækkert!
Du får her hele Julies opskrift på skønne glutenfri muffins med hindbær og blåbær:
Læs også: HealthySkinnyBitch: 7 sunde steder at spise frokost
Det skal du bruge:
– 1 banan
– 3 æg
– 1 tsk salt
– 1 spsk sødemiddel (honning, agavesirup o.l. kan også sagtens bruges)
– 1 tsk bagepulver
– 1 scoop proteinpulver (eventuelt hasselnødsmag)
– 2 spsk fuldkornsrismel (uden top)
– 30 g hakkede mandler
– 1 dl bær (blåbær og hindbær, kan godt være frosne)
Sådan gør du:
– Hæld kogende vand over bærerne og lad dem ligge i et par minutter.
– Hæld nu vandet fra og kom dem i en skål.
– Mos bananen med en gaffel og hak mandlerne.
– Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
– Tilsæt til sidst bær og kom dem i muffinsforme.
– Giv kagerne 15-20 minutter i en 175 varm ovn.
Læs også: Opskrift på himmelsk chia risifrutti
Og så har du en lækker og nem dessert eller snack. Velbekomme!
Vi har samlet en række af Julie Bruuns bedste desserter her i galleriet.
Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.