Makeup

Victoria Beckham har lavet den ultimative TikTok-guide til 90’ernes mest ikoniske læbetrend – og resultatet er så pænt

- 24/02/2023

Hvem skulle have troet, at de flotte læber var så lette at skabe selv?

Det er vel efterhånden gået de færrestes næser forbi, at alt, der kan hives ud af trends fra 90’erne og 00’erne, lige nu er hottere end hot.

Således også makeuppen, hvor alt fra blå øjenskygge til tynde øjenbryn og sommerfulge-klipshårspænder har gjort comeback.

Og senest er det altså 90’ernes ikoniske læbetrend, hvor markant lipliner og brun, klistret lipgloss altså var det, der fik dig forrest i køen på de hotteste diskoteker.

Heldigvis sker der lidt, når trends vender tilbage. Vi bliver heldigvis klogere end at lime læberne sammen med klistrede lipglosses og bruge lipliner, der er omkring fire toner mørkere end nødvendigt.

Og hvem bedre til at fortolke 90’ernes makeuptrends end et vaskeægte 90’er-ikon, der på alle måder udlevede læbetrenden til fulde? Victoria Beckham, selvfølgelig.

Foto: Jm Enternational/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Posh Spice, der i mellemtiden er blevet designer med en mindst lige så succesfuld kosmetik-linje, har nemlig netop delt den ultimative guide til, hvordan man let kan genskabe den ikoniske 90’er-læbe på en moderne og mere underspillet måde.

Se guiden i videoen her:

@victoriabeckham You could say i’m feeling nostalgic ? – The ‘90s are back with #VictoriaBeckhamBeauty ♬ 2 Become 1 – Spice Girls

Sådan skaber du looket:

Start med en naturlig, ren læbe, eventuelt duppet med lidt concealer for et mat, og lidt tørt look.

Victoria Beckham bruger sin egen Posh Lipstick fra Victoria Beckham Beauty i farven ’Sway’

Tag derefter en mat, neutral læbestift og dup farven på, fremfor at dække hele læben. På denne måde kan du bedre bygge farven op og for at gøre applikationen mere præcis.

Brug dernæst en lipliner og tegn en let streg omkring læbelinjen, hvilket giver en illusion af større læber.

Victoria Beckham bruger Victoria Beckham Beautys Lip Definer i farve No. 04

Påfør til sidst en brunlig gloss som igen duppes på fremfor at lægges i jævne strøg.

Victoria Beckham bruger Posh Gloss i farven ’Poolside’

Og således skaber du altså selv en moderne (og lidt mere subtil) udgave af de ikoniske 90’er’læber, hvor brun gloss og markant lipliner var ’all the rage’.

Læs ogå

Er denne notoriske 80’er-frisure på vej tilbage? Ja, ifølge Bella Hadid og Katie Holmes