Makeup

Skønhedsredaktørens 10 januar-favoritter

- 23/01/2015

ELLEs skønhedsredaktør starter året med 10 skønne favoritter, der både er plejende, effektive og smukke - præcis som ægte favoritter skal være det!

Når kalenderen siger januar og vejret for det mest er gråt, trist og koldt, er det bedste man kan gøre for sig selv at forkæle kroppen med nogle lækre skønhedsprodukter. I denne måned har ELLEs skønhedsredaktør, Anne P., sat fokus på de mest plejende, velduftende og smukkeste produkter af slagsen og vi lover, at de allesammen kan bidrage til en lidt mere lækker og behagelig januar, end vi er vant til.  

Se også: Gigi Hadid nyt ansigt for Maybelline New York

Du kan blandt andet komme til at dufte skønt med en lækker håndsæbe fra Badeanstalten, som dufter dejligt af agurk og mynte. Mhm, kan du komme tanke om en skønnere kombination? Derudover har Anne P. også fundet en rigtig klassisker frem – hun anbefaler nemlig, at året sparkes igang lidt luksus fra Chanel i form af den ikoniske og velduftende ‘Coco Noir Black Absolute’.   

Se også: 7 usunde arbejdsvaner du bør droppe i 2015

Foruden velduftende sæber og ikoniske parfumer finder du også en lækker neglelak, lidt hjælp til dine bryn og lidt godt til de røde kinder…

Se alle Anne P.’s 10 januar-favoritter i galleriet og spark januar igang på en behagelig, lækker og velduftende måde!

Psst… Sidder du med mobilen, ‘swiper’ du bare!