Makeup

Læbestift gik viralt på TikTok og blev udsolgt alle steder – nu kommer den i ny udgave

- 01/09/2022

Læbestiften bliver udsolgt igen og igen. Vi spår, at det samme vil ske for det nye produkt fra Clinique.

TikTok er garant for mange ting – blandt andet gode tips til nye produkter, der er værd at se nærmere på.

Men med omkring en milliard brugere på det sociale medie betyder det også, at de produkter, som bliver fremvist i videoerne, tit bliver udsolgt på meget kort tid.

Det var også tilfældet for Clinique, der af flere omgange måtte melde udsolgt, da læbestift ‘Almost Lipstick Black Honey’ gik viralt på TikTok. I skrivende stund har videoerne om den populære læbestift fået næsten 57 millioner visninger på det sociale medie.

Det forstår vi også godt, for som så mange andre er vi også selv blevet influeret til at smide penge efter den lille læbestift, hvor farven nærmest ser sort ud ved første øjekast, men i virkeligheden blot er transparent og fremhæver dine egne læbers farve.

Når man har skabt et hit, får man ofte lyst til at lave en opfølger. I nogle tilfælde fungerer det strålende, tænk bare på ‘Top Gun: Maverick’, og i andre tilfælde skulle man nok bare have ladet være, fx med ‘Sex and the City’-opfølgeren ‘And Just Like That’.

Derfor forsøger Clinique sig selvfølgelig også med en opfølger til ‘Almost Lipstick Black Honey’.

Det amerikanske brand lancerer nemlig en ny lipgloss, der også fås i samme ‘Black Honey’-farve som den populære læbestift.

Den nye lipgloss kan ses i aktion her: 

@clinique so juicy ?? #cliniqueblackhoney #bloss #grwm #clinique ♬ Corn but it becomes a song and unites world – schmoyoho

Ud fra videoen spår vi, at den nye lipgloss kommer til at være lige så svær at få fat i som læbestiften. 

’Pop Plush Creamy Lip Gloss 01 Black Honey’ koster 195 kroner og kan købes fra 26. september.

Læs ogå

Her er mascaraen, der går viralt på TikTok