Makeup

Her er mascaraen, der går viralt på TikTok

- 04/04/2022

Den har kun været på butikshylderne et par måneder, og alligevel er den gået viralt på TikTok.

Den har været to år undervejs, fordi målet med udviklingen af den var at skabe en mascara, der kunne omfavne alle vippebehov: Fra diskrete vipper til de mere dramatiske. Og brandet bag den nye mascara har allerede en lang portefølje af bestsellers. Ikke kun i mascara-kategorien – du har måske hørt om ’Face and Body’-foundationen? Eller den røde læbestift ’Ruby Woo’?

Det er selvfølgelig det amerikanske mærke Mac, der har skabt mascaraen ’Stack It’, som netop nu går viralt på TikTok. Her viser makeup-entusiaster fra hele verden, hvordan de lag efter lag får opbygget lange, fyldige vipper. 

@kellyrosesarno Ok you guys. Holy shit. @maccosmetics SHOWED UP! #macstack #30mascaras ♬ original sound – Kelly Rose Sarno

Selv bruger Mac ordene ’skræddersyet’ og ’personlig’ om den nye mascara, og det gør de, fordi den netop er lavet til at kunne skabe alle slags vippelook. Ikke mindst fordi den er lavet i to versioner med to forskellige børstehoveder – en til alle, der er født med lange vipper og en til de mere korte vipper (den såkaldte ‘Micro’-version). Om alle kommer til at elske den, vil tiden (og salgstallene) vise, men overvejelserne omkring at den skal passe til os alle, er vi vilde med. 

Derudover er ’Mac Stack’ lavet til at kunne holde i op til 24 timer – dog er det nok de færreste, der har brug for den lange holdbarhed, for man har jo lyst til at fjerne den, inden man rammer hovedpuden, ikke? 

1
Foto: PR Mac mascara

'Macstack Mascara', Mac, 260 kr.

2
Foto: PR Mac mascara

'Macstack Micro Mascara', Mac, 260 kr.

Læs ogå

Denne læbestift ser vi alle vegne lige nu – og sådan lægger du den nemt selv