Makeup

Hailey Biebers negle er gået viralt på TikTok – sådan får du dem nemt selv

- 10/08/2022

Takket være Hailey Bieber storhitter perlemorsmanicure igen. Vi har fundet lakken, der giver dig looket.

Det sker efterhånden jævnligt, at skønhedstrends går vitalt på TikTok, og et af de seneste hits står Hailey Bieber bag. Da hun for nylig lancerede sin hudplejeserie med navnet Rhode, blev den øjeblikkeligt udsolgt. 

I denne omgang er det dog hendes manicure, der storhitter. Bag navnet hashtagget #glazeddonutnails gemmer der sig nemlig nude negle med perlemorspigmenter.

Det er Hailey Biebers favoritnegleteknikker, Zola Ganzorigt, der står bag looket, der indebærer flere forskellige lakker samt et lag af perlemorspigmenter. 

Mindre kan dog også gøre det, så hvis du selv vil kopiere looket derhjemme, handler det om at finde en smuk perlemorsneglelak.

Vores favorit er ’Rose Pearl’ fra det franske mærke Kure Bazaar. Netop Kure Bazaar laver neglelakker med uovertruffen holdbarhed og uden indhold af de værste neglelaksingredienser. 

1
Foto: PR Kure Bazaar

'Rose Pearl', Kure Bazaar, 125 kr.

Charlotte Torpegaard, som er skønhedsekspert og indehaver af I Love Beauty, tipper desuden om at kombinere ’Rose Pearl’ med et lag af den rosa-transparente ’Bubble Vvee’ for at gøre manicuren ekstra glossy. 

Læs ogå

Eksperten guider: Sådan laver du selv de flotteste negle