Makeup

Favoritter i maj

- 05/05/2009

ELLEs skønhedsredaktør, Anne P., deler her sine personlige majfavoritter med dig.Lip Balm Rêve de Miel’, Nuxe
1.
Yummi! Superfed honningagtig læbebalsam, der ikke klistrer. Virkelig lækker og meget blødgørende og tilmed helt uden parabener. ‘Lip Balm Rêve de Miel’, Nuxe, 125kr.

The Hand Treatment’, La Mer
3.
Jeg ved, den er dyr, men det er den vildeste håndcreme, jeg nogensinde har prøvet. Der er ikke just alle, der lige ville prioritere en håndcreme i denne prisklasse, forståeligt nok, men jeg må indrømme, at den har fikset alt, hvad der lignede tørre neglebånd, ru hænder og flossede negle. ‘The Hand Treatment’, La Mer, 100 ml, 700 kr.

’Self Tan’, The Organic Pharmacy

5. Jeg synes, denne selvbruner giver en smuk glød, som ikke gør mig orange. Og så er den effektiv, så lidt rækker langt. ‘Self Tan’, The Organic Pharmacy, 100 ml, 399 kr.

’Infusion D’Iris’, Eau de Parfum, Prada

7.
Jeg mødte engang en fornem ‘næse’. En kvinde, der lever af sin næse og sans for duft. Hun sagde, at hvis man rigtig godt kan lide en duft – så ejer man den. Haps! Denne duft er min! Tifoldigt! ‘Infusion D’Iris’, Eau de Parfum, Prada, 100 ml, 725 kr.

’Acai Anti-Ageing Facial Oil’, Rudolph Care
9. Det nye økologiske luksusmærke fra Andrea Elisabeth Rudolph byder bl.a. på denne acai-ansigtsolie. Jeg er vild med duften og ikke mindst følelsen af det beroligende ‘kram’, olien giver ansigtet. ‘Acai Anti-Ageing Facial Oil’, Rudolph Care, 15 ml, 1.295kr.


Lip Pen #2', Tromborg


2.
Smuk og skøn lipgloss fra Tromborg. Ikke alene er den smuk på, den kommer også i superpraktisk og hygiejnisk emballage. ‘Lip Pen #2’, Tromborg, 140 kr.

Snag-Free Hair Elastics’, Blax 4. Jeg er blevet afhængig af disse gode elastikker, som slet ikke knækker håret, ligesom almindelige elastikker gør. Og så holder de rigtig godt og er diskrete. ‘Snag-Free Hair Elastics’, Blax, ca. 22 kr.

’Hydro-Nourishing Softener’, Shiseido

6. Denne ‘tonic’ siges at være en af de helt store hemmeligheder bag Shiseidos hudplejelinje. Den er rigtig lækker og faktisk ikke som en normal tonic, da den er meget tykkere i konsistensen. Den efterlader min hud blød. ‘Hydro-Nourishing Softener’, Shiseido, 150 ml, 290 kr.

’Shimmering Nudes Palette’, Bobbi Brown8. Makeupdron-ningen Bobbi Brown laver mange fine farver øjenskygger, og denne er et udvalg af smukke hverdagsalternativer. Rigtig fine farver, som klæder de fleste. ‘Shimmering Nudes Palette’, Bobbi Brown, 425 kr

’Extreme Anti-Snap’, Redken

10. Når jeg nu insisterer på at have langt hår, selvom jeg ikke har det kraftigste garn, er noget af det bedste, jeg kan give længderne, denne anti-snap-lotion, der skal smøres i det våde hår efter vask

 

 

Læs også:
Klumme: Sundhed er dit eget ansvar