Makeup

Clinique lancerer opfølger til deres succesfulde ’Black Honey’-læbeprodukter

- 26/05/2023

Der findes allerede to ’Black Honey’-produkter, hvoraf det ene har været udsolgt. Vi spår, at det nye produkt følger trop.

Det er snart et år siden, at Cliniques ’Almost Lipstick’ i farven ’Black Honey’ gik viralt på TikTok, hvilket resulterede i, at læbestiften med den karakteristiske mørkerøde – nærmest sorte – farve blev totalt udsolgt.

Det lykkedes dog Clinique at sætte skub i produktionen, så har du endnu til gode at prøve den klædelige læbestift, er den altså til at få fat i igen. 

Efter den store succes lancerede det amerikanske beautybrand en opfølger i form af en lipgloss – igen i den mørkerøde bærfarve, og nu er de så atter klar med en udvidelse af sortimentet. Denne gang i pudderform. Der er nemlig tale om en blush.

Og ja, du har gættet det. Farven er til den mørke side, så lidt rækker langt, men den kan bygges gradvist op og giver virkelig pæn farve til kinderne – som havde du nevet lidt i dem. 

Har du problemer med at lægge blushen, så følg makeupartist Sidsel Marie Bøgs råd:
”Smil, så dine æblekinder træder frem, læg blushen på det højeste punkt af æblekinden og blend opad. Blend endelig ikke for langt ned – ikke længere end næseborene – det trækker ansigtet ned.”

1
Foto: PR Clinique

’Cheek Pop 17 Honey Pop’, Clinique, 220 kr.

Læs ogå

Læbestift gik viralt på TikTok og blev udsolgt alle steder – nu kommer den i ny udgave