Annonce

Kom med til fransk aften med ELLE og Uniqlo

- 23/08/2019

Bliv klar til efteråret 2019 når ELLE inviterer til fransk aften og præsenterer sine favoritter fra UNIQLOs samarbejde med stilikonet Ines de la Fressange. Det er første gang, kollektionen kan købes i Danmark, og du kan købe den før alle andre!

Er du klar til A/W 2019? Ellers bliver du det, når ELLEs Fashion Editor, Fie Vørts Andersson, inviterer til fransk aften og præsenterer sine favoritter fra UNIQLOs samarbejde med stilikonet Ines de la Fressange. Det er første gang, kollektionen kan købes i Danmark, og du kan købe den før alle andre!

 

Læs også: Uniqlo lancerer kollektion med tidligere Hermés designer. Se den her. 

 

Pariser-ikonet Ines de la Fressange er kendt for sin eviggyldige tomboy-stil, hvor klassikere blandes med kækhed, så looket synes evigt frisk. Glæd dig til at shoppe hendes nye kollektion for UNIQLO, der er inspireret af hendes barndoms skiferier i franske Megève, inkl. alt fra lækre striksager og dunjakker til cool skjorter og bukser. Det er som at træde direkte ind i hendes private klædeskab blot med den afgørende forskel, at du kan købe alt direkte med hjem, endda dagen før alle andre, og med procenter!

 

PSST …På aftenen kan du shoppe Ines de la Fressange x UNIQLO-kollektionen med 20 % rabat

 

Foto: PR

 

TID & STED

Onsdag den 28. august 2019, kl. 19-21

UNIQLO Flagship Store, Vimmelskaftet 38, 1161 Kbh. K

 

Tilmelding efter først til mølle: lotte.skovgaardnielsen@uniqlo.eu – skriv ELLE-event i emnefeltet.

 

Se hele kollektionen her