Mode

Chanel Haute Couture SS15

- 29/01/2015

Med Karl Lagerfeld i spidsen leverede Chanel et fuldstændig fantastisk Haute Couture Spring Summer 2015 show. Alt var perfekt! Kollektionen, modellerne, omgivelserne, pynten.... Ja alt var bare smukt og gennemført! Vi har samlet alle billederne fra det ekstravagante show i Paris.

Tirsdag morgen præsenterede Karl Lagerfeld og Chanel deres Haute Couture Spring Summer 2015 kollektion i hjertet af Paris.

Og hvilket show! Chanel er kendt for sine ekstravagante, gennemførte og helt fantastiske shows og Haute Couture SS15 var bestemt ingen undtagelse. Showet blev afholdt på Grand Palais, der ligger på Champs-Élysées, og var blevet forvandlet til en frodig have af papirklip i massevis.

Læs også: Stewart, Parids og Dellal er de nye ansigter for Chanel!

Blandt de særligt inviterede gæster var blandt andre Chanels ambassadører, Vanessa Paradis, Kristen Stewart, Alice Dellal og Anna Mouglalis, der netop er blevet udpeget af Karl Lagerfeld som nye ansigter for Chanel håndtasker. 

Se også: Cara Delevingne, TAG Heuer og en babyløve

Vi vil lade den smukke kollektion tale for sig selv, og du kan derfor se alle de smukke looks fra det ekstravagante show i galleriet.

… Det er virkelig et kig værd! 

Psst… Sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!