Annonce

15 efterårsfavoritter til hverdag og fest

- 17/10/2018

Til vores store forkælelsesdag ELLE & Dig kan du blive opdateret på efterårets største trends og shoppe lækre efterårsstyles fra Gestuz, Inwear og Karen By Simonsen...

Er du en af de knap 600 ELLE-læsere, der har sikret dig en billet til vores store – og nu udsolgte – forkælelsesevent ELLE & Dig i Skodsborg den 4. november eller i Aarhus den 17. november? 

Så kan du glæde dig til blandt andet at blive opdateret på efterårets største trends, hvor ELLEs Fashion Director, Barbara Gullstein, vil guide til, hvordan du bruger sæsonens trends og trends til både hverdag og fest.

I år er Gestuz, Inwear og Karen By Simonsen sponsorer til ELLE & Dig, og du kan derfor glæde dig til at blive opdateret på nogle af alle de flotte efterårsstyles fra de tre danske brands, ligesom du vil kunne shoppe alt det, du mangler du står og mangler til din garderobe.

Som optakt til ELLE & Dig har vi udvalgt nogle af vores efterårsfavoritter fra Gestuz, Inwear og Karen By Simonsen, så du kan starte inspirationen allerede nu.