Rejser

SAS Remap: Del dine bedste rejsetips med vennerne

- 07/01/2016

Nu kan SAS' kunder enkelt og visuelt skræddersy og dele deres personlige rejseguides med andre rejsende. SAS præsenterer nemlig deres helt nye feature i SAS-appen: Remap!

Det er nemt nok at købe en guidebog til feriedestinationen, men ofte fremhæver den must-sees, som slet ikke siger en noget. Tilgengæld ved dine venner, hvad du interesserer dig for, og her kan SAS’ nye app-feature hjælpe jer med at dele hinandens ferietips!

Remap er den første digitale platform, hvor man kan lave unikke og personlige rejseguides med egne og venners tips samlet i et kort. 

Under “My Maps” i appen kan rejsende skabe deres egne kort med tips til destinationer i hele verden og samtidig samle dem på ét og samme sted. F.eks. kan kortet deles via Facebook, sms eller e-mail med venner, som også kan tilføje deres rejsetips i samme kort.

Læs også: Annonce | Flyv med SAS til Helsinki – ELLE guider til byen

Mere end 1,8 millioner benytter i dag SAS-appen til for eksempel at booke flybilletter, foretage check-in, boarding og til at læse magasiner og aviser. Resultatet bliver millioner af skræddersyede rejseguides, som de rejsende kan dele og redigere! 

Man kan modtage og se andres rejseguides uden at have SAS-appen, men for at få den bedste oplevelse skal Remap åbnes via appen, som er fuldt tilgængelig for alle EuroBonus-medlemmer (du kan blive medlem via app’en).

Tjek videoen og bliv klogere på SAS’ nye seje app-feature!