Oplev

Annonce | Flyv med SAS til Helsinki – ELLE guider til byen

- 05/01/2016

Helsinki byder på smuk design og arkitektur og lækre gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige! SAS flyver direkte fra København til Helsinki 7 dage om ugen, og det kan derfor ikke være lettere at besøge den smukke finske hovedstad. ELLE guider til byens bedste oplevelser her...

Hvis du er til smuk arkitektur og design og samtidig elsker lækker mad i dejlige omgivelser, så bør du uden tvivl aflægge den finske hovedstad, Helsinki et visit. 

Hvis du kender mærker som Marimekko og Alvar Aalto, så skal du vide, at det er nogle af disse ikoner, der har sat deres præg på Helsinki, når det gælder design og arkitektur.

Den finske hovedstad byder på alt det bedste, du kan drømme om – lige fra skærgårds-stemning og unikt design til delikatesser, der har inspireret kokkene på intet mindre end restaurant Noma.

Se også: Vind en rejse for to med SAS

Udover at der er masser at opleve og glæde sig til i Helsinki, så er det også let at komme dertil – hvilket jo til tider kan være alpha omega! 

SAS tilbyder nemlig fly direkte fra København til Helsinki alle ugens dage, og har helt op til 4 afgange dagligt. Så der er både mulighed for at opleve byen over en weekend eller udvide turen til en lille uge. 

Se alle SAS’ afgange til Helsinki og book din rejse HER!

I galleriet har vi samlet vores rejseguide til skønne Helsinki, hvor du både finder inspiration til hvilke museer, du skal besøge, hvor du skal spise og (selvfølgelig!) alle de gode butikker, du skal aflægge et visit. 

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!