Rejser

Rejsedagbog | Kom med ELLE til Rom og mød Jude Law

- 04/11/2015

For ELLEs digtialassistent, Emilie Zerlang, bød den netop overståede weekend både på sol, smukke omgivelser i Rom, lækre cocktails og sidst, men ikke mindst... et møde med yndlings-skuespilleren over dem alle: Jude Law. Læs Emilies dagbog fra turen her...

Da ELLEs digitalassistent, Emilie Zerlang, fik mulighed for at møde Jude Law, tøvede hun ikke et sekund med at takke ja. Og da hun fandt ud af, at interviewet foregik under varme himmelstrøg i Rom, i smukke italienske bjerglandskaber og omgivet af lækre cocktails og 50 vintage-biler, blev det selvfølgelig kun endnu bedre.

Se også: Her er alt, du skal vide om dette års CPH:DOX

Interviewet fandt sted i Rom, nærmere betegnet Villa Mondragone i den smukke Frascati region lidt uden for Rom, og omgivelserne var mindst lige så smukke, som navnet antyder. 

Baggrunden for interviewet med Jude Law – og hans besøg i Rom – var, at han sammen med den italienske skuespiller Giancarlo Giannini, har hovedrollen i en ny kampagnefilm fra Johnnie Walker Blue Label: ‘The Gentleman’s Wager II’.  

Filmen tager udgangspunkt i et væddemål mellem den unge Jude Law og ældre Giancarlo Giannini, hvor Jude Law skal nå til Monaco i en gammel vintage-bil på 24 timer. Filmen hylder glæden ved at “give”, og hvor langt man kan nå med dette simple motto – for Jude Laws vedkommende hele vejen til endemålet i Monaco.

Se også: ELLE horoskop // Sådan bliver din november

ELLEs digitalassistent, Emilie Zerlang, blev præsenteret for filmen og efterfølgende fik hun så lov til at møde og interviewe Jude Law.

… Og du kan godt glæde dig til marts, hvor du kan læse hele interviewet med Jude Law i dit ELLE. Emilie lover nemlig, at Jude Law er mindst lige så interessant at høre på, som han er pæn at se på.

Efter interviewet stod den på late-night-cocktails i Villa Mondragones smukke baghave… Kan man bede om mere? Næppe.

Nedenfor kan du se Jude Law i kampagnefilmen ‘The Gentleman’s Wager II’:

I galleriet har vi samlet Emilies dagbog-billeder fra turen, hvor du kan læse endnu mere om hendes oplevelser i Rom.