Rejser

Nye rejseguides fra Louis Vuitton

- 11/10/2011

En ny rejseguide til den modebevidste og rejseglade ...

På lørdag udkommer den fjortende udgave af Louis Vuitton City Guide. Louis Vuitton har lavet deres city guides siden 1998, og for nogle er det blevet et samleobjekt, mens andre køber dem for at få en anden vinkel på rejsen og hemmeligheder der ikke findes i almindelige rejseguides.

2012-udgaven præsenterer denne gang rejsemål som østeuropæiske Odessa og Zagreb, samt Bari i Italien, Birmingham i England og ikke mindst Salzburg i Østrig. Derudover bliver gamle kendinge som London, Paris, Rom, Berlin og Moskva reintroduceret, og beskrevet med ny begejstring. I år bliver der desuden også rettet fokus mod Kina, og for første gang bliver Hong Kong og øen Macau også præsenteret.

Louis Vuitton City Guide giver et eksklusivt indblik i destinationernes kulturer og byliv, og selvfølgelig en grundig beskrivelse af mode- og kunstscenerne rundt omkring i byerne.

Igen i år forkæles den rejselystne læser også med en enestående Postcard Box hvor kunsteren Ruben Toledo hædres for sine æstetiske enestående, personlige portrætter af de 100 mest bemærkelsesværdige byer i verden. Postkortene fås både i en farvestrålende udgave og en udgave i jordtoner – så uanset hvilke farver du er til, kan de unikke postkort bryde dit hjem og pirre din rejselyst.

Louis Vuitton City Guides kan købes eksklusivt hos Louis Vuitton.
Priserne ligger fra 190 kr. for en enkelt guide, 690 kr. for Ruben Toledo Postcard Box Set, til 790 kr. for det store Box Set.

Personligt skal jeg selv et smut til Hong Kong i slutningen af året, og jeg ville elske at have en udgave af den lækre rejseguide, til at guide mig rundt.