Rejser

NEW YORK: Her er redaktionens rejseguide!

- 04/09/2014

28 tips, du ikke vil gå glip af. Fra shopping og lækker mad til de bedste barer og hoteller på Manhatten – få ELLE-redaktionens guide her!

Modeugen i New York er skudt igang, og ELLEs moderedaktør, Mie Juel, og digitalredaktør, Laura Lawaetz, drager mod Manhatten i weekenden. Som optakt til modeugen i byernes by, New York, guider vi her til de bedste tips, restauranter og oplevelser i en by, som man bare ikke kan få for meget af.

Følg med i Mie og Lauras tur til New York på ELLEs Instagram @elledanmark hele næste uge!

Tekst: Maria Frederikke Munch. Billeder: Redaktionen, PR og Instagram

Vi elsker New York, og hvis du ikke også gør det allerede, tør vi godt love, at du kommer til det. Listen over Manhattans fantastiske steder er uendeligt lang, men vi har udvalgt nogle af dem, du helt klart skal besøge.

Læs også: Redaktionens rejseguide til Stockholm

Du kan se alle de steder, som ELLE-redaktionen anbefaler, i galleriet nedenfor, men vi kan allerede nu afsløre, at den både indeholder tips til den bedste burger, spa-sted, manicure, MoMa, hoteller, restauranter i massevis og ja… selv træningsfaciliteter, kan du finde i vores lille guide.

Se også: Hilsen fra ELLEs chefredaktrice: Mit job, min passion!

Så til dem, der måske er så heldige snart at skulle til New York, og dem, der måske har en drøm om det, er der masser af tips og gode råd at hente til en af verdens skønneste byer.

Psst… Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!