Rejser

3 helt særlige cocktailbarer i Paris, du skal prøve

- 21/09/2022

Det er ikke kun kaffe, croissanter og chikke mennesker, du finder i Paris. Er du til cocktails ud over det sædvanlige, er byernes by også stedet for dig.

ELLE var inviteret til Paris af Cointreau.

Nogle gange kræver det lidt ekstra på storbyferien for at føle dig som noget helt særligt. Om det er en fin gave til dig selv, et luksuriøst hotel eller en fem retters gourmetmiddag. 

 

Mindre kan måske også gøre det, hvis du er lige så glad for lækre cocktails som os. For i Paris finder du – udover lækre restauranter og tillokkende forretninger – også et væld af cocktailbarer, der kan lidt ud over de sædvanlige – om så du er til de eksperimenterende eller eksotiske af slagsen.

Vi tog en tur rundt i de forskellige arrondismenter i jagten på den mest velsmagende cocktail og fandt tre steder, hvor cocktails ikke bare er noget, du drikker, men noget du oplever.

Til den hemmelighedsfulde – La Mezcaleria
Skindet bedrager på denne bar i kvarteret Marais, for du først skal igennem en hotellobby, så en restaurant og til sidst sågar et køkken for at komme til La Mezcaleria, der er en såkaldt speakeasy. Altså en hemmelig bar.

Baren ligger nemlig gemt allerbagerst på hotellet 1K, og når du træder ind på den glohede bar mødes du af en autentisk stemning, hvor den mexicanske mezcal er omdrejningspunktet.

En form for røget tequila, der også er lavet på agave, men med en noget mere fyldig smag. Det skaber bund for en række klassiske cocktails i baren, der har et helt særligt kick.

Besøg la Mezcaleria på Boulevard Du Temple 13, 75003 Paris. Tirsdag til lørdag klokken 18.00 til 02.00.

Foto: La Mezcaleria

Er du heldig, kan du komme forbi en aften, hvor du endda finder en anden speakeasy med adgang gennem et skab.

Til den eksperimenterende – House Garden
Hvis du gik og troede, at cocktails bare er en masse sprut og juice i en shaker over is, kan du godt tro om igen. For på House Garden i Paris’ 11. arrondissement byder de på gastronomiske cocktails, som du sjældent har fået før.

Prøv for eksempel en sfærisk cocktail, der serveres i en spiselig bobbel lavet af agar agar. Eller prøv en fløjlsblød cocktail lavet på klaret mælk – altså hvor vallen er blevet skilt fra lagen og efterladt mælken fuldstændig transparent – og bananlikør.

House Garden er ovenikøbet specialiseret i det, der kaldes Low-ABV cocktails, hvilket er cocktails med en alkoholprocent på mellem 0,05 og 1,20 procent. Det er særligt smart med på et sted som dette, hvor hver cocktail er en oplevelse i sig selv.

Besøg House Garden på Rue Richard Lenoir 8, 75011 Paris. Tirsdag til lørdag klokken 18.00 til 01.00.

Foto: House Garden Paris

Den særlige cocktail i en spiselig boble en helt særlig oplevelse.

Til dig, der elsker en god udsigt – ROOF
Der er intet som en bjergtagende udsigt til at tage din happy hour til det næste niveau. Det har man virkelig forstået på ROOF, der med sin udsigt over det centrale Paris er svær at komme væk fra igen. 

Trods sin forholdsvis korte levetid er den eksklusive rooftopbar, der ligger ovenpå Hotel Madame Rêve, allerede blevet et tilløbsstykke blandt Paris’ mange rooftopbarer. For udover at kunne tilbyde lækre solsenge i sommerperioden, er udvalget af cocktails også på et højt niveau.

Prøv for eksempel den forfriskende cocktail Tropical Sound med blandt andet ananas, citron og Cointreau. Det passer perfekt til de lækre omgivelser.

Besøg ROOF på Rue Etienne Marcel 43, 75001 Paris. Alle dage fra klokken 17.00 til 01.00.

Foto: ROOF

Udsigten fra den eksklusive tagterrasse er et imponerende syn over Paris.

Læs ogå

48 timer i Paris: Det skal du se, spise og opleve