Det er bare tre år siden, at restauranten åbnede til stor begejstring fra både anmeldere og lokale madelskere, og nu åbner de endnu et spisested.
Er du fan af madscenen i København og elsker det mexikanske og latinamerikanske køkken, er navnet Donda måske ikke helt ubekendt for dig.
Den latinamerikanske restaurant åbnede for tre år siden på Strandgade på Christianshavn, og siden har den høstet stor ros for sit pescetariske køkken, der byder på efterhånden velkendte retter som ceviche, tostados og tacos.
Det er gæsterne og anmeldere blevet så glade for, at folkene bag nu åbner en ny restaurant på Dybbølsgade på Vesterbro. Dermed bliver delien en af mange andre lækre steder i området, der huser populære restauranter som blandt andet Osteria 16 Pesce, Bar La Una og Dumpo.
Den nye restaurant får navnet Donda Deli, og her vil du ikke kun finde a la carte og en sammensat menu, men også en hel delikatesseforretning, hvor du kan købe latinamerikanske ingredienser med hjem, så du selv kan give dig i kast med det sydamerikanske køkken i trygge rammer.
Og så kommer Donda Deli også til at adskille sig fra sin moderrestaurant ved én særlig detalje. For det er nemlig ikke helt udelukket, at nogle af retterne vil indeholde kød.
Donda Deli åbner allerede torsdag den 18. august på Dybbølsgade 52, og du kan booke bord her.