Mad og drikke

Populær mad-influencer åbner eget bageri

- 24/06/2022

Der popper nye bagerier op alle steder for tiden, og nu er endnu et på vej.

Er der særligt to ting, der virkelig tog til under pandemien, var det bagerier og surdej, der fik folk til stå i milelange køer og selv kaste sig ud i bagerkunsten.

Derfor er der på rekordtid åbnet et væld af bagerier, der specialiserer sig i den gærede dej, ligesom flere bagere og kokke har dedikeret sig til at lave brød og bagværk med den.

Cathrine Brandt er én af dem, der på Instagram har fået en massiv følgerskare på grund at sine lækre brød og smukke kager – det hele lavet med surdej.

Nu tager hun næste skridt og åbner sit eget bageri med navnet Brandt Bageri, hvor surdejen også vil spille en central rolle. Det annoncerede den populære Instagram-bager i denne uge på sin profil.

Bageriet kommer til at ligge i Silkeborg på Søtorvet, hvorfra der hver dag vil blive serveret friskbagt brød til alle surdejselskere i området.

Cathrine Brandt har imponeret med sine lækre surdejsopskrifter, der indebærer alt fra grydebrød og morgenboller til jordbærkager og fastelavnsboller. Det har vundet hende over 83.000 Instagram-følgere, der hver dag følger den dygtige bageentusiast for opskrifter og inspiration.

Derfor kan du vidst roligt glæde dig til, at hun slår dørene op til sit bageri senere på året. 

Læs ogå

Nyt bageri har kurs mod at blive Københavns mest hypede