På Vesterbro i København har fire gode venner åbnet cafeteria & bar med ambitionen om at servere god, hjemmelavet mad af ordentlige råvarer til en god pris.
Hvad er Alle Tiders for et sted?
Alle Tiders er et familiedrevet cafeteria, der har åbent fra morgen til sen aften. Vi serverer hjemmelavet mad af gode råvarer til tilgængelige priser. Alt serveres på bakker. Man kan ikke booke bord, så man kan altid komme forbi. Vi har en stor bar, hvor man kan hænge ud til drinks og øl, hvis der skulle være ventetid, eller til en mere festlig stemning senere på aftenen.
I beskriver jer som ‘cafeteria & bar’ – hvordan kommer det til udtryk?
Vi ønsker at skabe et sted, som er kompromisløst i forhold til råvarer, hvor alt er hjemmelavet, og hvor alt, hvad vi serverer, kommer med omhyggelighed og kærlighed. Samtidig vil vi gerne være et sted, hvor alle har råd til at komme – også i hverdagen. Derfor har vi valgt at droppe bordserveringen og samtidig forelsket os fuldstændig i bakkeserveringen, som man kender fra et cafeteria. Gæsterne bestiller i baren, får deres mad på en bakke og rydder selv af, når de har spist. Desuden gør vi os umage med et ambitiøst vinkort og spændende drinks, som serveres til sent på natten.
Hvem står bag?
Vi hedder Malte, Anders, Cecilie og Maria. Vi er fire gode venner, et ægtepar og et søskendepar. Vi har forskellige baggrunde inden for mad, kunst, design og jura.
Hvor har I erfaring fra?
Anders, som er køkkenchef, har arbejdet på bl.a. Geranium og Saturne i Paris og var med til at åbne La Banchina på Refshaleøen. Malte, som er ansvarlig for restauranten, har bl.a. arbejdet på Dragsholm Slot og Kokkeriet og har de sidste mange år beskæftiget sig med at skrive om mad og fødevareproduktion samt haft en designvirksomhed. Sammen står Anders og Malte bag Planetarisk Kogebog, hvor de formidler bæredygtige madvaner gennem opskrifter, kogebøger og artikler. Maria, der har det overordnede kreative ansvar, har baggrund i kulturens verden, hvor hun omsætter kreative koncepter til rumlige stemninger, oplevelser og aktiveringer. Cecilie er uddannet advokat, og ud over at være ansvarlig for det administrative er hendes grønne fingre kommet til udtryk i gårdhaven på Onkel Dannys Plads.
Der åbner nye steder i København hver eneste uge. Hvordan adskiller Alle Tiders sig?
Der er rigtig mange gode restauranter i København inden for mellemprislejet. Men der er kun få steder, hvor man kan få god, hjemmelavet mad af ordentlige råvarer til en god pris. Sådan et sted vil vi gerne være. De fleste af vores grøntsager kommer fra små, biodynamiske landbrug, vores kaffe kommer fra et af verdens bedste risterier, vores fisk kommer fra fiskere, der fisker ansvarligt og kystnært. Sådan er det hele vejen rundt. Samtidig ligger vores priser ikke langt fra grillbaren med frokost til 100 kr. og en cappuccino til 35 kr.
Hvad er jeres favoritspise og -drikkevarer på kortet?
Madeleines og spicy margaritas – dog ikke sammen.
Fortæl lidt om indretningen.
Vi vil gerne skabe et sted, som er poetisk og funktionelt – hvor det gode håndværk og kunstneriske talent står tydeligt frem i de forskellige interiørvalg. Kunstner Mia Carl er en nær ven, inspirationskilde og en helt fantastisk dygtig billedkunstner. Vi er meget taknemmelige for, at hun har udsmykket baren, der står som et stort abstrakt landskab i den ene ende af restauranten. Nikoline Oda har lavet helt unikke tekstiludsmykninger og beklædninger til hele rummet. Vi har købt brugte møbler fra nogle designere og håndværksmestre, som vi sætter pris på, og så blander vi friske blomster med bøger og krystaller. Det er de samme principper, vi har i køkkenet, der gør sig gældende i indretningen: ærlighed, bæredygtighed og håndværk.
Adresse: Onkel Dannys Plads 9, 1711 København Ø
Følg med her.