Mad og drikke

Meyers åbner ny restaurant i historisk bygning på Østerbro

- 16/10/2023

Der er godt nyt til alle, der er vilde med franske fristelser og vinyler

Brasserie-besættelsen i København fortsætter ufortrødent med en ny restaurant, der skriver sig ind på listen over de franskinspirerede spisesteder a la Paris, der senest er poppet overalt i hovedstaden.

Den 25. oktober slår Meyers nemlig dørene op til Brasserie Post på Østerbro i den gamle postbygning på Trianglen, der igennem længere tid har været under totalrenovering. 

Både i køkkenet og bag baren er det med erfarne kræfter i spidsen. Bag menuen står nemlig kok Dave Harrison, der blandt andet også stod i køkkenet på den anmelderroste Brasserie Prins, der i sin alt for korte levetid nåede at blive en af Københavns mest populære restauranter for franskelskende madentuasiaster. 

Foto: PR

Oeuf en gelée

På menuen vil du kunne finde kendte klassikere som steak tatar, søtunge meuniére og tarte flambée, men også franske specialiteter som tarte tatin med karamelliserede løg, mælkebøttesalat med estragon og helstegt due med duelever-parfait og bagte druer.

På vinfronten er det Riccardo Meconi, der har en fortid som sommerlier på blandt andet Bæst og Coco Hotel,  der vil styre slagets gang med vine udvalgt på baggrund af huse og producenter og ikke druesorter. 

Hele herligheden vil kunne nydes i omgivelser, der sigter efter at være afslappet og stemningsfuldt, godt hjulpet på vej af et stor udvalg af vinyler, som gæsterne selv får lov til at kunne gå på opdagelse i og sætte på. 

Foto: PR

Besøg Brasserie Post fra den 25. oktober på på Øster Allé 1, 2100 København Ø. Book bord, og læs mere her.

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Læs ogå

Nyt juicy magasin og vaseværksted: Månedens kulturanbefalinger med Christoffer Mygind Juul