Mad og drikke

Jennifer Garner deler opskriften på den super-smoothie, hun har drukket hver dag som forberedelse til rollen i ny actionfilm

- 09/02/2023

Den tager kun tre minutter at lave, og modsat Gwyneth Paltrows kræver den ikke fancy og stjernedyre ingredienser.

For at kalde sig en ’rigtig’ Hollywood-stjerne disse dage, kræver det næsten, at man har sin helt egen go-to super-smoothie.

Det startede med Gwyneth Paltrows ’Morning Smoothie’, der efter signede beløber sig på omkring 1.000 kr. pr. smoothie, grundet de ekstremt eksotiske og dyre ingredienser som månestøv, maca, ashawanganda og adaptogene svampe. Så kom Hailey Bieber på banen med sin avocado-jordbær mikstur, og også Jessica Alba, Jennifer Anniston og Hertuginde Meghan har kastet deres smoothie-bud i puljen.

Som led i forberedelserne til action-filmen, ’Peppermint’, har Garner indgået et samarbejde med kendiskostvejlederen Kelly LeVeque, som har fremtryllet en særlig kombination, som Garner mildest talt er blevet bidt af. Smoothien indeholder alt det gode; protein, sundt fedt, fiber og grønt, der holder en mæt længe, hvilket gør den til et oplagt morgenmadsvalg – særligt også fordi, at den kun tager tre minutter at fremtrylle.

I en Instagram-story, hvor hun demonstrerede hvor let og hurtigt hun smed ingredienserne sammen, fortalte hun også, at hun har drukket den til morgenmad hver dag, siden kostvejlederen introducerede den for hende.

Men hun gav også et lille tip. For Garner fandt nemlig en morgen ud af, at opskriften, der blandt andet lyder på friske blåbær, kan twistes, hvis man ikke lige fik købt de friske bær.

Da hun selv manglede dem en morgen, rakte hun i stedet ud efter sine børns blåbærmos, og det virkede fint ifølge skuespilleren. Og mon ikke at frosne blåbær også ville gå an?

Heldigvis var Jennifer Garner i et gavmildt hjørne, og hun delte også selve smoothie-opskriften i sin story. Og der er (heldigvis) hverken månestøv eller svampe på ingredienslisten. Faktisk lyder den ret ligetil, hvilket bestemt gør den et forsøg værd.

Foto: Unsplash

Døm selv her:

  • 2 skefulde collagen pulver med chokolade/kokossmag (fra Primal Kitchen)
  • 1 spiseske malede hørfrø
  • 1 spiseske chiafrø
  • 1 spiseske mandelsmør
  • 2 dl usødet mandelmælk
  • 1 håndfuld spinat
  • 1 lille håndfuld blåbær
  • 1 lille håndfuld isterninger

 

Blend alle ingredienser og drik med det samme.

Læs ogå

Opskrift: Spicy grøntsagsuppe med dild og chili