Mad og drikke

Anerkendt Michelin-kok står ved gryderne på ny københavnerrestaurant

- 13/06/2022

Selvom restauranten åbnede i 2021, gør de allerede klar til et nyt koncept med et helt særligt tilbud.

Det var til stor ærgelse for københavnske madfans, da Michelin-restauranten Era Ora efter 37 år måtte lukke i 2020 på trods af at være kåret til Danmarks bedste restaurant hele tre gange.

Om så du nåede at lægge vejen forbi den italienske restaurant, eller du kun kender den af navn, er der alligevel lidt godt nyt. 

For den tidligere køkkenchef på christianshavner-restauranten, der var kendt som en af de bedste italienske restauranter uden for Italien, Antonio di Criscio, står nu ved roret på Osteria Nana, der i 2021 åbnede i Store Kongensgade i Indre By.

Restauranten fik dog en noget hård opstart, hvorfor man allerede nu gør klar til at genåbne den med en helt ny menu.

Foto: PR

Osteria Nana holder til i smørrebrødsdronningen Ida Davidsens gamle lokaler. 

Det gør den med en helt særlig soft launch. For over de næste 14 dage kan du få en forsmag på, hvad der venter på menuen til efteråret, hvor den italienske restaurant for alvor genåbner.

For 450 kroner får du ni retter over i alt fem serveringer, der blandt andet byder på marineret makrel med burrata, ravioli med ragu af aubergine og zucchini a la scapece med mandelpesto.

Det er ikke helt ukendte madkræfter, der står bag Osteria Nana. Det er nemlig Zeqir Haziri, der også er manden bag blandt andre vietnamesiske District Tonkin og bageriet Buka, der har åbnet restauranten i Store Kongensgade.

Så med den tidligere Era Ora-kok i køkkenet kan du vist godt have høje forventninger til den nye menu.

Læs ogå

De 20 bedste restauranter i København