Interiør

Oplev Snøhettas betagende arkitektur på DAC

- 02/07/2015

Den norske tegnestue og arkitekturinstitution Snøhetta indtager Dansk Arkitektur Centur hele sommeren 2015 med en smuk og medrivende udstilling, der skal opleves.

Er du betaget arkitektur? Så skal du henover sommeren lægge vejen forbi Dansk Arkitektur Center i København, der netup nu huser norske Snøhettas anmelderroste udstilling.

Snøhetta er udover at være et bjerg i Norge også den internationalt anerkendte tegnestue og arkitekturinstitution af samme navn, der står bag et hav af arkitekturprojekter i hele verden. 

Læs også: På besøg hos… Helene Skytte

Det mest kendte af deres mange projekter er Operahuset i Oslo, der ligger som et stort isbjerg midt i den norske hovedstad. Operahuset er på mange måder kendetegnende for hele Snøhettas vision og virke. 

Snart får København også sin egen Snøhetta-designede bygning, og derudover kan deres arkitektoniske mesterværker opleves flere steder i USA, Østrig, Sydkorea og mange andre steder. 

Netop nu er Snøhetta blandt andet i gang med udvidelsen af San Franciscos moderne kunstmuseum, design af norske pengesedler og et kulturcenter i Saudi Arabien. Deres internationale anerkendelse og indflydelse er ikke til at komme udenom, og den roste udstilling er et must for enhver arkitekturelsker. 

Læs også: Q&A med designer Dorothée Boissier

Udstillingsperiode: 19. juni 2015 til og med 27. september 2015. 

Hvor: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27 B, København. 

Her i galleriet kan du opleve nogle af de mange arkitekturinstallationer rundt omkring i verden, som Snøhetta står bag.