Bolig

Marianne Eriksen Scott-Hansen: Sådan bor jeg

- 03/11/2016

Papirkunster Marianne Eriksen Scott-Hansen inviterer indenfor i hendes kreative værksted på Frederiksberg. Få indblik i hendes vej til det populære papirunivers, der blandt andet bød på en hel væg af blomster til ELLE Style Awards 2016, og få inspiration til dit hjemmeværksted.

I oktober besøgte ELLE papirkunsteren Marianne Eriksen Scott-Hansen og nu kan komme med indefor i hendes kreative univers på Frederiksberg. Du kan se det smukke værksted i galleriet, som er fyldt med fine papirskreationer og en masse værktøj. 

Tekst af: Tekst Rebecca Laudrup / Interview fra ELLEs oktobernummer.

Marianne Eriksen Scott-Hansen har gået på institut for Unika på designskolen, hvor hun læste på beklædningslinjen, blev uddannet designer og i mange år skabte tøj, der var avantgarde med mørke farver og læder, bl.a. under mærket Daughters of Style. 

Sidste år kom hele papiruniverset så til verden, da Marianne lavede dekorationer for Birger Chri-stensen og Royal Copenhagen, som begge skulle bruge blomster til deres påskevinduer.

”Jeg fik blod på tanden for at lave meget mere med silkepapir, da jeg syntes, det var sjovt, billigt og udfordrende, samtidig med at jeg kunne udfolde mig meget mere frit.”

Læs også: Hjemme hos Janne Villadsen: Et hjem med personlighed

Efterfølgende blev der postet billeder på Instagram af kunsten, og hurtigt blev hun kontaktet af flere, der var interesseret i hendes kunnen. En af dem var ELLE, og Marianne skabte en hel væg af blomster til ELLE Style Awards 2015.

Det tog tre uger, og der blev arbejdet 15 timer i døgnet, for Marianne var stædig og ville nå det. En måned senere startede hun så sin papirbusiness og fik hurtigt mange bestillinger på de bedårende blomster. Men Marianne Eriksen Scott-Hansen kan også lave meget andet, og det fik vi et indblik i i hendes kreative hule på Frederiksberg.

Læs også: Grød x Broste Copenhagen: Se det fine samarbejde her

Se Marianne Eriksen Scott-Hansen værksted i galleriet, hvor vi har samlet alle de fine billeder til dig. 

Klik eller ‘swipe’ dig igennem billederne…