Bolig

Kom indenfor hos Cathrine Widunok Wichmand

- 17/01/2020

Personlig stil er mere end bare dit look. Alt, hvad du omgiver dig med – fra beauty til bøger – viser, hvem du er. Og for Cathrine Widunok Wichmand er det farver, genbrug og sjove julekugler.

Denne artikel blev første gang bragt i ELLEs decembernummer 2019. 

Cathrine Widunok Wichmand gad godt at have et simpelt hjem, hvor det hele var sandfarvet, hvidt og lækkert, men hun siger selv, at det i virkeligheden er fyldt op med små, skøre, finurlige dimser, som hun finder alle vegne.

Cathrine er farverig, det er hendes stil også, men den er ikke helt så ’fastelavnsris’, som den har været. Alligevel holder hun stadig fast i sin ’pink onsdag’; et koncept, hun for år tilbage startede op på sin Instagramprofil, selvfølgelig som en hyldest til chick flick-filmen Mean Girls med det kendte citat ”On wednesdays we wear pink”.

Den idé har resulteret i, at hendes klædeskab er fyldt godt op med lyserøde toner. Cathrine er meget bevidst om genbrug og miljøet, så nu er mandagen på hendes Instagram også blevet til en bestemt dag, nemlig ’miljømandag’, og her deles der tips og råd til, hvordan man kan være mere bæredygtig.

Læs også: 20 spørgsmål til Cathrine Widunok Wichmand.

Er det muligt i julen, får man lyst til at spørge? ”Ja. Mange ville sige, at julen er blevet børnenes og gavernes fest, for der er hele tiden værtinde-, advents- og kalendergaver. Men sidste år valgte vi at sige, at vi ikke ønskede os materielle ting, men i stedet ville have oplevelser.

Vi savner alle at lave nogle ting i vores hverdag, og jeg tænker tit over, at det mest dyrebare, vi har, og det, der er mindst af, er tid. Så at give sin tid til en anden er ret unikt … Og ellers er genbrugsgaver også gode. Der ligger f.eks. en butik med genbrugslegetøj på H.C. Ørstedsvej, som hedder Replay. Den er superfin!” siger hun.

Gå på opdagelse i Cathrines univers herunder: