Mad og drikke

Nu kan du få en Paris Hilton-juice, når du besøger din lokale Joe & The Juice

- 12/09/2024

Den nye Joe & The Juice x Paris Hilton-juice minder til forveksling om hotelarvingens Juicy Couture-00'er-stil.

Det ville være forkert at sige, at Joe & The Juice er gået i glemmebogen, men hypen har bestemt lagt sig, siden vi for år tilbage så de lyserøde logos over alt på gaden og ved frokostbordet. Men noget lader til, at kæden vil have sin kult-status tilbage.

Det seneste års tid har Joe & The Juice nemlig gjort sig lidt ekstra bemærkede.

Tilbage i februar i år kunne Joe & The Juice tilføje en ny smølfe-blå drikkelse til deres menukort – og farven, der bestemt ikke minder om de resterende frugt- og grøntsagsjuices, du ellers kan bestille, var altså langt fra en tilfældighed. Drikkelsen, som faktisk er en proteinshake (og den første af slagsen hos kæden), er nemlig et resultat af et samarbejde med fodboldklubben B93, som, hvis du bor i København, nok ikke er gået din næse eller ører forbi. Hjemmebane for klubben på Østerbro Stadion har nemlig de seneste par år være stedet at mødes fredag eftermiddag, når “byens hold” gik på banen, og man kan ikke andet end at indrømme, at det er genialt set af Joe & The Juice.

Men den danske kæde har opnået mindst lige så stor, hvis ikke større, popularitet blandt sit internationale publikum – og det er netop det, deres seneste tiltag vidner om.

Bevæger du dig lidt uden for de danske grænser til eksempelvis Frankrig, Australien eller USA, er hypen omkring juicekæden nærmest endnu større. Derfor giver det også god mening, at kæden netop har offentliggjort deres spritnye samarbejde med den amerikanske, glamourøse (og skandaløse) Hilton Hotel-arving, Paris Hilton. Og resultatet?

Foto: Evoto

Det er selvfølgelig blevet til endnu en tilføjelse til Joe & The Juice-menukortet i form af Paris Hiltons egen fortrukne morgendrik. Juicen har, inspireret af Hiltons seneste album “Infinite Icon”, fået navnet “Iconic Tonic”.

Det nye produkt er en juice lavet på jordbær, ananas, æble, Vita Coco-kokosvand, pitaya og kollagen, og med netop denne ingrediensliste er juicen udviklet med henblik på at booste hudens naturlige glød.

Prikken over i’et er selvfølgelig farven på den flydende masse. For hvilken farve er næsten mere spot on, end én, der sender referencer direkte tilbage til en Juicy Couture-klædt Paris Hilton i 00’erne? Det er selvfølgelig pink – ligesom det ikoniske velour-sæt, Paris Hilton og søsteren Nicky Hilton ofte var iklædt in the good old days.

Paris Hilton-juicen blev offentliggjort ved et event i butikken i Spring St. i New York forleden og kan nu købes i alle Joe & The Juice-butikker verden over.

Juicy Couture-referencerne er ikke til at tage fejl af – her i billedmaterialet i forbindelse med lanceringen.

Læs ogå

Trenden, vi aldrig bliver trætte af, er en af efterårets sejeste – og nemmeste at være med på