Sundhed

Træn som Victoria’s Secret-modellerne med disse 10 øvelser

- 27/03/2017

Drømmer du om at få en veltrænet krop à la de smukke Victoria’s Secret-modeller, eller har du blot brug for lidt inspiration til, hvad du skal lave nede i træningscenteret? Lad dig inspirere af de to VS-engle Josephine Skriver og Jasmine Tookes og disse to øvelser...

I månedens ELLE guider ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, til tidens hotteste træningstendenser, hvor hun blandt andet guider til boksning, som er en af Victoria’s Secret-modellernes foretrukne træningsform.

Men de smukke Victoria’s Secret-modeller bruger også meget tid på de mere velkendte og “almindelig” træningsformer som styrketræning, og to af de populære “engle”, Jasmine Tookes og danske Josephine Skriver, har i den forbindelse lavet en Instagram-profil, som er dedikeret til træning, herunder tips til forskellige træningsøvelser, som de selv praktiserer.

Læs også: ELLE Guider: 5 aktive ferier, der giver ny energi

Profilen hedder “Joja” og har ikke kun til fordel at inspirere til konkrete træningsøvelser, men også at motivere til at træne sammen:

”Den bedste del af at træne med en ven er, at de skubber dig til at nå din grænse! Hvis hun tager 15 armbøjninger, så er jeg nødt til at tage 16! … At have en makker betyder alt; det får dig til at være motiveret, og får jer begge to til at skubbe jer selv og forbedre jer. Du vil ikke springe træningen over, for der er en anden, som står og venter på dig, og det får dig afsted til fitnesscenteret, selv på de dage, hvor du ikke gider”, lyder det fra Josephine Skriver.

Billederne og videoerne, som pigerne deler på Instagram-profilen, indeholder alt fra hård styrketræning – ofte med særligt fokus på bagdelen – til yoga, cardio og boksning.

Se også: 10 nye typer træning, du ikke har hørt om før

Og man kan kun blive motiveret, når man scroller ned igennem pigernes profil, der viser den ene hårde træningssession efter den anden!

Vi har samlet 10 øvelser fra ”joja”-profilen, så du kan udfordre din træningsmakker, næste gang i mødes i fitnesscenteret. 

Psst… I månedens ELLE-magasin kan du finde meget mere om sundhed og træning, så skynd dig ned i din lokale bladkiosk og få fingrene i magasinet, der kun er på gaden et par dage endnu.

 

Et opslag delt af @joja den

16. Mar 2017 kl. 5:45 PDT

 

Et opslag delt af @joja den

25. Feb 2017 kl. 12:05 PST

 

Et opslag delt af @joja den

10. Feb 2017 kl. 12:53 PST

 

Et opslag delt af @joja den

31. Jan 2017 kl. 10:10 PST

 

Et opslag delt af @joja den

12. Jan 2017 kl. 11:36 PST

 

Et opslag delt af @joja den

20. Jan 2017 kl. 10:54 PST

 

Et opslag delt af @joja den

2. Nov 2016 kl. 12:35 PDT

 

Et opslag delt af @joja den

3. Nov 2016 kl. 2:37 PDT

 

Et opslag delt af @joja den

16. Sep 2016 kl. 11:59 PDT

 

Et opslag delt af @joja den

3. Aug 2016 kl. 1:35 PDT

 

Køb ELLE