Oplev

ELLE Guider: 5 aktive ferier, der giver ny energi

- 16/03/2017

Drømmer du om at trække stikket fra hverdagen, og bruge forårets helligdage på at genfinde energien og pleje kroppen inden sommeren? Så har vi fem bud på aktive ferier, der kombinerer velvære og workout!

Vi ELLEsker at rejse, om det er skiferie, storbyferie eller ren afslapning under en palme på stranden. En ferie er nemlig den ideelle mulighed for at få en pause fra hverdagen og samtidig gøre noget godt for krop og sjæl. I ELLEs aprilnummer kan du læse alt om træning, sundhed og velvære, og derfor stiller vi skarpt på ferier, hvor du har mulighed for at trække stikket fra hverdagen og gøre noget godt for kroppen i luksuriøse omgivelser.

Læs også: Alt til træning: Dette trænings-gear ønsker vi os lige nu!

Og kunne det ikke være skønt, at kombinere den afslappende ferie med lige præcis den træning, som du elsker, sund og lækker mad, og ikke mindst luksuriøse omgivelser? En ferie, hvor du er garanteret at komme hjem med fornyet energi, overskud, god samvittighed og måske endda i bedre form, end da du tog afsted.

Lyder det som noget for dig? Så findes der heldigvis et hav af tilbud, der kombinerer træning, eksotisk og sund kost, der booster velværen, smukke omgivelser og selvfølgelig masser af afslapning. Om du ønsker at kaste dig ud på et board i havet og lære at surfe, få slået igennem på en boksepude, eller blot rejse langt væk fra hverdagen, dyrke yoga og samle tankerne, imens du nyder luksuriøse wellness-behandlinger, er der mulighed for dette.

Hvis du tiltrækkes mere af storbyens rush og eksempelvis ønsker at opleve New York, kan du alternativt kombinere sightseeing med træning ved at tage på fastlagte løberuter rundt om i verdens storbyer. 

Se også: 7 nye hoteller, du vil ELLEske at bo på

I galleriet har vi samlet vores bud på fem aktive ferier med alt fra boxing og surfing til yoga og løb. Måske du kan finde inspiration til din næste aktive ferie?

Køb ELLE