Annonce

Sådan får du efterårets lækreste C-vitamin boost!

- 03/10/2017

Når sæsonen skifter kan immunforsvaret have brug for en hjælpende hånd. Få en ren C-vitamin indsprøjtning med brusetabletten C3 fra Puori.

Knap har vi vendt det første kalenderblad, der fortæller, at efteråret nu for alvor er over os, før næsen begynder at løbe, og energiniveauet synes at falde fra 100 til minus 10, når efterårsmørket fra den ene dag til den anden gør sit indtog. 

Sæsonskifte har nemlig langt større indvirkning på kroppen, end hvad vi vil kendes ved, og særligt immunforsvaret kan have brug for en kærlig hånd til at komme helskindet og funktionsdygtigt med over i den nye sæson. 

Heldigvis behøver man ikke lægge hele sit liv og sine kostvaner om for at give immunforsvaret et boost. En enkelt brusetablet med lækker smag af citrusfrugter er fakisk alt der skal til! Brusetabletten C3 fra danske Puori er naturligt rig på C-vitamin fra blandt andet gojibær, hyben og acerola og hver tablet indeholder 500g vitamin C.

Læs også: Kom i efterårsform med ELLEfit – Få fire øvelser til lår og mave her

C3 fra Puori er et energigivende alternativ til morgen- eller eftermiddagskaffen, hvor man kan have brug for et lille løft, da Vitamin C er vigtig for at vores energiniveau er stabilt. C3 indeholder ud over Vitamin C også de aktive ingredienser zink, som er vigtig for vores hjernes kognitive funktion, ekstrakt af det kinesiske træ ginkgo biloba, der har været brugt i over 5000 år og ekstrakt af den sydamerikanske te yerba mate.    

Med andre ord: der er ingen undskyldning for ikke at kræse lidt for dig selv og immunforsvaret nu, hvor det har allermest brug for det, og lade op på de gode C-vitaminer og aktive ingredienser, der gør det lidt nemmere at klare det hele selvom efterårsmørket presser på tindingerne. Og C3-tablettens lækre citrus-agtige smag, der er tilsat lidt sødende stevia og mangosmag gør det kun endnu lækrere at gøre noget godt for sig selv – og kroppen! 

Læs mere om C3 brusetabletten fra Puori her