Annonce

ELLEfit – Træningsvideo 11

- 28/09/2017

Ugens træningsvideo fra ELLEs sundhedsunivers ELLEfit er klar, og denne gang er der tale om en partnerworkout med fokus på lår og mave...

Er du klar på et fit og stærkt efterår? Så er ugens træningsvideo fra ELLEs sundhedsunivers ELLEfit lige noget for dig. 

Denne uge er der fuldt fokus på lår, mave og lidt mere lår og mave, og ligesom sidste uge er der lagt op til en partnerworksout – hvem udfordrer du i denne uge?

Træningssettet består af 3 øvelser, der alle skal laves i 45 sekunder med 15 sekunders pause mellem hver øvelse. Når alle øvelser er gennemført én gang, gentages hele træningssettet 2 gange yderligere, således at I i alt har gennemført de 3 øvelser 3 gange.

Øvelse 1: Wall sit og gående planke

Kommentar: Knæene skal være i 90 grader. Ved planke spændes godt op i coren.

Øvelse 2: Planke med row

Kommentar: Planke: Husk et godt spænd i coren. Row: Vær obs på at have en lige ryg, være let foroverbøjet og at spænde godt op i coren. Fokuser på lige træk tilbage, så skulderbladene trækker sig sammen.

Øvelse 3: Lunges på ét ben

Kommentar: Brug hinanden til at holde balancen. Oprejst brystkasse, lige ryg og spænd i coren.

Øvelse 4: Maveøvelse med knæløft 

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder.

Psst…! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med ‘bogmærke-funktionen’, så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne.

 

ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!