Sundhed

Opskrift på sukkerfri cupcakes med squash og citrusfrosting

04/12/2015

Blogger- og kogebogsforfatter, Julie Bruun, har i denne uge leget med en velsmagende klassiker, nemlig sukkerfri cupcakes! Her i en skøn, fugtig squash-version med syrlig citronfrosting - og helt uden sukker... Få opskriften her lige!

I denne uge har blogger- og kogebogsforfatteren Julie Bruun tryllet lækre, saftige og velsmagende cupcakes frem. Og så er de endda lidt sundere end andre, for der er nemlig ingen tilsat sukker!

Få opskriften på ca. 12 stk. sukkerfri cupcakes lige her!

Læs også: Ugens sunde madplan – uge 49

Det skal du bruge:

Cupcake

– 1 squash

– 3 æg

– 1 tsk bagepulver

– 3 spsk. peanutbutter

– 2 tsk kanel

– 2 citroner

– 2 dl havremel

– 2 spsk. flydende sød eller 1/3 dl agavesirup

Frosting

– 3 store spsk. flødeost natural

– 1/2 citron

– 1 tsk vaniljepulver

– Evt. valnødder og kakaonips. 

Sådan gør du:

Cupcakes

– Riv squashen og citronskallerne.

– Kom det i en skål med de resterende ingredienser. Tilføj saften fra en halv af citron.

– Bland dejen godt og kom den i muffinsforme. Bag dem 15-20 minutter ved 200 grader.

Frosting

– Bland citronskal og saft med flødeost og vanilje.

– Kom den på dine cupcakes og pynt evt. med valnødder og kakaonips.

Læs også: Opskrift på glutenfri muffins med hindbær blåbær 

Velbekomme!

Psst… tjek galleriet, hvor vi har samlet flere af Julie Bruuns lækre opskrifter!