Vi ELLEsker Julie Bruun og hendes herlige opskrifter. Her forkæler hun os med sine glutenfri marcipantoppe, der er lige til at spise. Få hele opskriften her.
Madblogger Julie Bruun forkæler os gang på gang med lækre og sundere alternativer til de bedste desserter og snacks. Denne går er det herlige marcipantoppe med chokolade, du med god samvittighed kan servere for dine veninder og kæresten – og så er de endda glutenfri!
Få hele opskriften her.
Læs også: 7 madvarer, der gør dig mere sulten
Det skal du bruge:
Bund
– 8 saftige dadler
– 80 g. mandler
– Et drys salt
Fyld
– 180 g. mandler
– 8 dadler
– 1/2 tsk. salt
– 1 spsk. sødemiddel (honning, sirup mm. kan også bruges)
– 1 tsk. mandelessens
– 4 spsk. vand
– Desuden 80 g. mørk chokolade til overtræk + evt. lidt kokosmel som drys
Sådan gør du:
– Lav bundene ved at blende mandlerne til mel og mos dadlerne med en gaffel. Saml begge ingredienser og smag det til med lidt salt.
– Form bundene og bag dem i ovnen i 15 min ved 200 grader.
– Lav fyldet/marcipanen ved at blende mandler igen og derefter samle det med moste dadler og de resterende ingredienser.
– Pres marcipanfyldet sammen og kom det ovenpå bundende.
– Smelt chokoladen over et vandbad og dyb marcipantoppene heri.
– Stil dem på køl og nyd dem iskolde.
Læs også: Opskrift på lækre og sunde frugttærter
Julie Bruuns glutenfri marcipantoppe er den perfekte snack, hvis du vil forkæle dig selv og veninderne. Velbekomme!
Her i galleriet har vi samlet Julie Bruuns bedste opskrifter, hvor du finder masser af sunde lækkerier, der er lige til at lave.
Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.