Sundhed

Opskrift på chokoladetærter med kokoscreme

13/11/2015

Blogger- og kogebogsforfatter Julie Bruun har hygget om os og bagt lækre chokoladetærter med kokoscreme, som er toppet med på mest guddommelige vis. Heldigvis kan de nydes med god samvittighed, for de helt uden hvedemel og hvidt sukker! Få opskriften her...

Disse små chokoladetærter med kokoscreme er ikke kun pæne at servere for weekendens gæster, de er også utrolig smagfulde, og så har de en sundere ingrediensliste end tærterne nede fra bageren. Få opskriften på Julie Bruuns skønne chokoladetærter med kokoscreme lige her!

Det skal du bruge:

Bund

– 100 g mandler

– 1 æg

– 1 spsk. kakao

– 1 knsp. salt

– 1 tsk flydende sød (alternativt 1 spsk. honning eller agavesirup)

Kokoscreme

– 1,5 dl kokosmel

– 2 tsk natural flødeost

– 30 g hvid chokolade

– 100 g kokosmælk

Sådan gør du:

Bund:

– Blend mandlerne til mel og bland med de resterende ingredienser.

– Pres dejen ud i små tærteforme (du kan også bruge én stor form, hvis du ikke har små).

– Bag dem ved 200 grader i 5-10 minuttert til de er let sprøde og gyldne.

Creme:

– Rist kokosmelet på en tør pande. Vend jævnligt i det, så det ikke brænder på.

– Hæld kokosmælk og hvid chokolade i en gryde og varm det forsigtigt op til chokoladen er smeltet.

– Vend kokosmælken sammen med flødeost og det ristede kokosmel.

– Kom kokoscremen på de afkølede bunde og stil tærterne på køl.

Læs også: Trine Kjær: Sådan holder jeg mig sund

Tærterne skal være helt afkølede, før du kan sætte tænderne i dem, men mums – de er ventetiden værd. Velbekomme!

Psst…tjek galleriet, hvor vi har samlet Julie Bruuns bedste opskrifter.