Skønhed

Skønhedsredaktionen guider: 5 uundgåelige nyheder i april

- 06/04/2022

Du finder noget til både ansigt, negle og ører blandt månedens beauty-nyheder.

Fra hudpleje til hårpleje, makeup og parfumer. Hver måned bliver der lanceret hundredvis af skønhedsprodukter, og  det kan være overordentligt svært at finde hoved og hale i dem alle.

Derfor har ELLEs skønhedsredaktion, Maria Frederikke Munch Thorgaard og Julie Kraase Brandt, udpeget fem af de bedste. Og denne måned er der ikke kun produkter blandt nyhederne. 

1
Foto: PR Lancome serum

Lancômes nye serum byder på 40 års forskning, tre års udvikling, 200 test samt fire af tidens mest omtalte ingredienser: C-vitamin, hyaluronsyre, niacinamid og ferulinsyre. Alt det bliver skudt ud af tre kamre og giver samlet et serum til dig, der går ambitiøst til værks med din hud. Tænk fast hud, reducering af rynker og færre synlige pigmentpletter - og bemærk at serummet indeholder hele 50 ml. 
’Rénergie H.C.F. Triple Serum’, Lancôme, 50 ml, 1.010 kr.

2
Foto: PR Essie neglelak

Skrøbelige negle. Lyder det bekendt? Begge Essies ’Hard to Resist’-lakker styrker og giver neglene et klædeligt rosa touch (den pink) eller neutraliserer de gullige toner (den lilla), negle kan få særligt efter rød neglelak. ’Hard to Resist’, negleforstærker, Essie, 115 kr. pr. stk. 

3
Foto: PR Tromborg creme

Tromborgs nye og lette variant af ’Deluxe Face Cream’ er god til fedtede hudtyper eller til dig, der synes, at en lettere konsistens er rarere på solvarm hud. Den indeholder blandt andet fugtbinderen hyaluronsyre og berolignende aloe vera. 
’Deluxe Face Cream Light Edition’, Tromborg, 50 ml, 440 kr.

4
Foto: PR Naturligolie negleolie

Negleolie holder negle og neglebånd pæne, og det kan endda forlænge holdbarheden af din lak. Men det kræver selvfølgelig, at du rent faktisk får brugt den. Det tør vi godt love, du gør med Naturligolies version. For de planteolier, den indeholder, fedter ikke, og så er selve produktet lavet som en roll-on, der er nem at bruge. 
’Negleolie’, Naturligolie, 10 ml, 115 kr. 

Foto: Luka Roné Skin podcast

For lidt mere end 14 dage siden gik den danske podcast 'Skin' i luften for første gang. Som navnet afslører, handler podcasten om hud (men også hår og beauty generelt), og de behagelige værtinder bag, Karen Marie Groth og Anne Christine Persson, har et mål om at skabe et safe space, hvor der deles ærligt ud om råd og viden om alt fra bumser til rosacea med hjælp fra eksperter. Følg med på @_skincommunity.

Læs ogå

Skønhedsredaktøren: Denne hårspray giver den vildeste volumen