Annonce

Vil du have vipper, der siger ’wauw’? Så læs med her

- 17/08/2022

Det er ikke lige meget, hvilken mascara du bruger – eller hvordan du lægger den. Her giver vi dig de bedste tips til at lægge mascara som en pro – og guider dig til den bedste mascara til dit behov.

Vi er alle forskellige, og det er vores vipper også. Derfor er der i den grad også forskel på, hvilket resultat du får, afhængig af den mascara, du bruger. Ikke nok med at dine egne vipper har noget at sige for resultatet, så er mascaraens børste og formel alfa-omega for den endelige effekt.

Og der er en mascara for alle; uanset om du er ude efter længde, løft eller et smukt buk. Særligt børstehovedet er afgørende for, hvilket look du opnår. En fleksibel børste kan være med til at give masser af længde, du får bukket vipperne, hvis børstehovedet er buet, og slutteligt kan et timeglasformet børstehoved givet et smukt løft.

SÅDAN LÆGGER DU MASCARA SOM EN PRO

Trin 1: Undervurder ikke effekten af en øjenvippebukker. Hvis du bukker dine vipper – med særlig fokus på spidserne og de yderste vipper, giver du din mascara et forspring.

Trin 2: Ligesom din hud, har dine vipper brug for primer. En vippe-primer hjælper med at holde mascaraen på vipperne, og giver lidt ekstra længde, inden du lægger mascara.

Trin 3: Læg din mascara i strøg fra rod til spids og lav bittesmå zig-zag bevægelser, når du fører børsten fra vippekanten til -spidsen. Du kan også blinke dine vipper over børsten for hurtigt at opbygge volumen. Læg gerne op til tre lag – mere end det kan få produktet til at drysse. Brug børstens spids til de nederste vipper, så du undgår klumper.

Foto: PR

EKSTRA PRO-TIPS

Vifte-vipper: Hold børsten vandret, når du lægger mascara på de inderste og yderste vipper for at give vipperne vifte-effekt.

Undgå klumper: I stedet for at trække børsten lige ud af tuben, så vrid den ud, og styg børsten på tubekanten, for at fjerne overskydende produkt. Det er det bedste trick for at undgår klumper.

Begge sider: For vipper, der virkelig siger ’wauw’ i volumen, så prøv at lægge mascara på begge sider af vipperne. Påfør mascara på den ’naturlige’ side af vipperne (ind mod øjet), som vanligt, og fortsæt derefter på oversiden af vipperne (altså siden op mod øjenbrynet) – igen i strøg fra rod til spids i langsomme, blide bevægelser, så du ikke ødelægger vippebukket.

Lad det tørre: Det er næsten umuligt ikke at ramme ved siden af, men det er let at fikse. Lad produktet tørre, inden du fjerner pletten med en fugtet vatpind. Så undgår du at trække en skygge over øjenlåget.

Det New York-baserede makeupbrand, Maybelline, er eksperter i det, de kalder ‘hassle-free makeup’ – altså makeup, der holder, hvad det lover, og gør hvad det skal. Det gælder også deres populære mascaraer, der klæder dig på til enhver situation.

Nedenfor stiller vi skarpt på tre mascaraer, der hver giver deres effekter, så du er bedst muligt udrustet til at få vipper, der siger ’wauw’ på netop den måde, du bedst kan lide.

DEN, DER GIVER LÆNGDE

Foto: PR

Er lange, smukke vipper dit ultimative mål, skal du gå efter en mascara med en fleksibel børste. Lash Sensational Sky High Mascara fra Maybelline er beriget med bambusekstrakt og fibre, der sammen med den lange og fleksible børste tager dine vipper til skyerne med uendelig længde og elegant volumen. Og så er den endda velegnet til sarte øjne.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, 119 kr. Køb her.

DEN, DER GIVER BUK

Foto: PR

Der er få ting, der er smukkere end fyldige vipper med et betagende buk. Maybellines Colossal Curl Bounce Mascara er skabt til at skabe masser af volumen. Dertil separerer den særlige, bukkede børste vipperne smukt og giver vipperne samme flotte buk, som du ellers kun opnår med en vippebukker. Formelen klumper ikke, drysser ikke og smitter ikke af – og så lover den at holde det flotte buk, der åbner øjet op, i op til 24 timer*.

*Forbrugertest n = 105.

Maybelline Colossal Curl Bounce Mascara, 129 kr. Køb her.

DEN, DER GIVER LØFT 

Foto: PR

Har du hang til at få lavet vippeløft eller bruge falske vipper, der synes at give vipperne løft, længde og volumen, så kan du med fordel skifte de kunstige øjenvipper ud med en mascara, der giver næsten samme resultat. Falsies Lash Lift Mascara er som et lash lift på tube. Børsten, der er formet som et timeglas, fanger selv de mindste vipper og løfter dem fra rod til spids, mens mascaraformlens fibre giver vipperne masser af længde. Det er desuden en mascara, der ikke klumper, drysser eller tværer ud i løbet af dagen, og så er den også velegnet til sensitive øjne.

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara, 129 kr. Køb her.