Makeup

TikTok og Hailey Bieber er vilde med denne foundation – og med god grund

- 05/01/2023

Det er altså ikke kun produkter fra Rhode Skin, der giver Hailey Bieber glød.

At Chanels foundations er værd at investere i, er ingen hemmelighed.

Flere her på redaktionen sværger religiøst til Chanels CC Cream (Super Active Complete Correction SPF 50), men også ‘Les Beige’-serien er en gentagende favorit grundet den lette tekstur og fine evne til at blende naturligt ind i huden.

Og det viser sig, at det er et produkt, vi deler glæde ved med Hailey Bieber.

I en beauty-video for Vogue.com viser modellen nemlig, hvordan hun opnår den perfekte ’date night’-glød ved at blande Chanels flydende hybrid foundation og fugtgiver, ’Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch’, med sin egen ‘Peptide Glazing Fluid’ fra Rhode Skin – en gelbaseret serum, der giver huden fugt og fylde.

Teknikken med at blande foundation med et fugtgivende produkt er ikke ny, men ikke desto mindre smart. Det giver i bund og grund samme effekt som at bruge et færdigt produkt som CC Cream, der både dækker, fugter og plejer, men ved selv at mikse foundation med serum, skræddersyr Hailey Bieber sin hudpleje og kan dermed opnå netop det resultat, hun ønsker. Og i tilfældet med Hailey Bieber ved vi efterhånden, at det er hud med masser af glød, og som ikke ser for ’dækket’ ud.

Bieber er ikke alene om at være fan af den elegante letvægts-foundation med de to C’er.

Hilary Duff har også hyldet den på sine sociale medier i sådan en grad, at modellen Natalia Bryant (datter af Kobe og Vanessa Bryant) blev influeret til at prøve den. Til Vougue.com har hun udtalt: “Hilary Duff brugte Chanels foundation, og siden jeg så resultatet, måtte jeg bare prøve den, for den havde den perfekte dækevne, som stadig gav masser af glød.”

På TikTok stikker hashtagget #chanelfoundation sig også ud med mere end 5 millioner views. Her deler brugerne deres oplevelser og anbefalinger med de utallige foundations, der findes i Chanels sortiment, men som kan virke som en jungle, hvis man skal finde netop den foundation, der passer til ens behov.

Derfor har vi hjulpet dig lidt og fundet to bud, der giver glød a la Hailey Bieber. En, hvor forarbejdet med at blande fugtgivende ingredienser i den dækkende creme er gjort på forhånd, og en, hvor du selv kan gå i beauty-laboratoriet og skræddersy din foretrukne fugt og foundation-mikstur.

Den ’færdigblandede’: Chanel ‘CC Cream Super Active Complete Correction SPF 50’

Hvad er det: En farvet fugtighedscreme, der udjævner hudtonen, giver fugt, beskytter mod sol og giver glød. Indeholder blandt andet Vitamin C, morringa og hyaluronsyre.

Sådan burger du den: Bruges i stedet for foundation. Rens og plej huden som vanligt og dup få dråber i ansigtet eller i T-zonen (efter behov) på let fugtig hud. Blend produktet ind enten med fingrene eller en beauty blender til det ønskede resultat er opnået.

1
Foto: PR

Chanel CC Cream Super Active Complete Correction SPF 50

Hailey Bieber-metoden: Chanel ‘Les Beige Water-Fresh Complexion Touch’

Hvad er det: En gelbaseret letvægtsfoundation med små pigment-perler. Denne foundation kan bygges op fra let til medium dækevne. Den udligner hudtonen, dækker ujævnheder og giver glød.

Sådan burger du den a la Hailey Bieber: Bruges efter vanlig rens og plejerutine. Inden du bruger foundationen blander du et par dråber af dit foretrukne plejeprodukt (det kan være et serum med ekstra fugt eller ’plumping’ effekt) i, så teksturen bliver lettere og dækevnen mindre. Herefter bruges miksturen som almindelig foundation og duppes i ansigtet eller i T-zonen (efter behov) med enten med fingrene eller en beauty blender til det ønskede resultat er opnået.

2
Foto: PR

Chanel Les Beige Water-Fresh Complexion Touch

Læs ogå

Det er hot at se kold ud – her er makeuplooket, der netop er gået viralt