Makeup

Skønhedsredaktørens 10 januar-favoritter

- 06/01/2017

Minusgraderne og blæsten har for alvor taget til, og dine læber og dit hår skriger på fugt og pleje for at komme igennem de sidste vintermåneder. Derfor guider ELLEs Beauty Director Anne P. dig til alt, hvad du skal bruge for at gøre forskønne januar en smule...

2017 startede med et styrtdyk i temperaturerne og voldsomt blæsevejr. Det kan måske virke som en udfordring for dine beauty-rutiner, men ELLEs Beauty Director Anne P. står klar til at guide dig gennem januar med de lækreste beauty-nyheder lige nu. 

Anne P. har udvalgt 10 beautynyheder, som med garanti vil give dig en velplejet januar, hvor der er særligt fokus på den nødvendige fugt og hårpleje, som de kolde temperaturer kræver.

Læs også: 5 beauty trends, du skal holde øje med i 2017 

Desuden har Anne P. også fokus på at gøre din januar lidt mindre grå og kedelig med et par beauty-produkter, der lægger op til lidt fest og farver i hverdagen. Du finder blandt andet en smuk neglelak-nyhed fra Dior i rød, der kan pifte det klassiske hverdagslook op samt en handy brynpen med gel, som holdet formen på dine bryn. 

Find Anne P.’s 10 beauty-favoritter i galleriet nedenfor, hvor du også finder priser og links. 

ELLEs nyhedsbrev