Makeup

Sidst på måneden: 7 glitter-produkter under 170 kr.

- 26/12/2021

Årets sidste måned er ved at være gået, og er pengepungen ekstra let efter køb af julegaver, så er der råd at hente. ELLE skønhedsredaktion har fundet 10 glitter-produkter under 170 kr. - lige i tide til nytårsaften.

December måned er ved at være forbi, og samtidig er årets sidste fest også lige om hjørnet. Og hvad end du skal markere aftenen stille, eller du har udsigt til en festlig aften, så vil et drys af glimmer klæde alt fra din pyjamas til din yndlingskjole.

Læs ogå

Sidst på måneden: 7 gode beautykøb under 150 kr.

Men det er også sidst på måneden, så vi har fundet 7 budgetvenlige glimmerprodukter, der vil være prikken over i’et på dit outfit. Gå efter et enkelt produkt eller to, så du undgår at der går helt diskokugle i looket. 

Foto: PR Frank Body Scrub

Frank Bodys shimmer bodyscrub giver huden glød og masser af shimmer. Gå langsomt til værks, når du bruger den, for den er gavmild med sin glitter.
'Rose Gold Shimmer Scrub', Frank Body, 220 g, 170 kr. Kan købes her

Foto: PR Glossier Lipgloss

Den ser vildere ud end den er, men den giver læberne flot shine med et smukt tvist af glimmer. ’Lip Gloss Holographic’, Glossier, 100 kr. Kan købes her

Foto: PR Gosh neglelak

Du behøver ikke komme glimmer på alle negle. Det kan også blot være som detalje på enkelte negle eller i top eller bund på neglene. 
Neglelak, Gosh, 70 kr. Kan købes her

H&M Beauty highlighter

Om du er til glimmer eller ej, så er highlighter på kindben, næseryg og over amorbuen altid et hit. 'Allround-stift', H&M, 80 kr. Kan købes her

Foto: PR Nyx glitter

Brug den som øjenskygge eller gå all in og drys lidt på kinderne. Det bedste, du kan bruge for at få den til at fæste er glidecreme. Jep. 
'Metallic Glitter', Nyx, 70 kr. Kan købes her 

Foto: PR Sephora øjenskygge

'Colorful Special Effect Eyeshadow', Sephora, 89 kr. Kan købes her 

Foto: PR The Body Shop Body Oil

Til ben, arme og kraveben. Eller som highlighter i ansigtet. 'Coconut Bronze Shimmering Dry Oil', The Body Shop, 100 ml, 145 kr. Kan købes her