Makeup

Makeupartisten guider: Sådan får du din glimmermakeup til at holde

- 16/12/2022

Glimmermakeup hitter, men hvordan bruger man det bedst? Makeupartisten guider.

Glimmer er et sikkert makeuphit, og kan for mange fungere som det fineste prik over i’et på et festoutfit. Så er der ét produkt, vi har lyst til at bruge til alle festlige lejligheder lige nu, så er det glimmer. 

Derfor bad vi Zenia Jæger, der er makeupartist og grundlægger af skønhedsmærket Submission Beauty, dele sine bedste tips og tricks til, hvordan og hvor, du kan bruge glimmer – og få det til at blive siddende. 

Hvor kan jeg bruge glimmer?
”På øjne, kindben og læber. Mens traditionel glimmer er bittesmå stykker af plastik og aluminium, er Submissions glitter godkendt til at kunne blive brugt på øjne og læber, fordi det ikke er lavet af plastik, men af eukalyptusblade som bliver biologisk nedbrudt i vand efter 90 dage. Du kan også lave din egen nailart ved at kombinere klar lak med glimmer. Eller komme det i håret og forsegle det med hårlak. Du kan også bruge det på kroppen til at give ekstra highlight på kraveben og skulder.”

Hvordan bruger jeg det? Og hvordan sørger jeg for, at det bliver siddende?
”Brug f.eks. Submission balm først, og kom så glimmer på bagefter. Du kan både bruge dine fingre eller en makeupbørste til applikere det med.”

Har du et pro-tip til at bruge glimmer uden at komme til at ligne et fastelavnsris?
”Brug glimmer de samme steder, som du ville bruge din highligher; øjenkrogen, under bryn, på kindben eller miks det ind i din øjenskygge for at give dine øjne et ekstra ’pop’.”

Læs ogå

Makeupartisten guider: Denne røde læbestift skal du gå efter