Makeup

Kim Kardashians makeupartist: Dette prisvenlige produkt bruger jeg altid

- 28/02/2022

Makeupartist Mary Phillips har stjerner som Kim Kardashian og Kendall Jenner som kunder. Vi har fået hende til at dele fem af sine bedste tips.

1,6 millioner følger med, når makeupartist Mary Phillips poster noget på sin Instagramprofil @maryphillips – og med god grund. Hun er nemlig nogle af tidens største stjerners go-to makeupartist. Hendes kunder tæller Kim Kardashian, Kendall Jenner, Bella Hadid og Jennifer Lopez, og på instagramprofilen deler hun flittigt ud af stjernernes makeuplooks. 

Derudover er Mary Phillips stor fan af det amerikanske beautybrand Hourglass, så da de for nylig lancerede primeren ’Vanish Airbrush’, fik vi mulighed for at stille hende fem hurtige spørgsmål om hendes bedste tips og tricks. 

Hvilke makeupprodukter giver hurtigst glød?
“Jeg kan godt lide at give huden glød som det sidste trin i en makeup-rutine. Når huden er gennemfugtet, og du har brugt alle dine andre hudforbedrende produkter, så brug en cremet highlighter, som du lægger på med fingerspidserne. Læg den på ansigtets højeste punkter, såsom toppen af kindbenene, brynbenet og på næseryggen. Derefter lægger du lidt highlighter i pudderform ovenpå for at give ekstra refleksion og glød.”

Hvad er det mest undervurderede makeuptip? 
“Undervurder ikke effekten af at bruge dine fingerspidser, når du lægger makeup. Det er ikke bare superpraktisk, men den varme, der er i dine fingre, får produkterne til at fordele sig nemmere.”  

Foto: PR Mary Phillips

Et af Mary Phillips' bedste makeuptip lyder: "Undervurder ikke effekten af at bruge dine fingerspidser, når du lægger makeup"

Hvilket makeupprodukt virker altid – og på alle?
“Mascara er et produkt, der altid virker. Og det virker på alle. Det giver vipperne længde og volumen, hvilket hjælper med at åbne øjet.”

Hvilket prisvenligt produkt, kan man altid finde i dit makeupkit?
“Tweezerman-pincetter og øjenvippebukkere er prisvenlige og er begge meget vigtige i mit kit. Med en pincet, du ved virker, kan du trimme bryn, og så er den et must, når man lægger falske vipper. For nogle er det at bukke vipperne grænseoverskridende, så det gælder igen om at have et værktøj, du ved virker. Tweezermans øjenvippebukkere er designet til forskellige typer og former af øjne, og de kan derfor nemt og præcist bukke alle typer af øjenvipper.”

Hourglass har for nylig lanceret en primer. Hvordan skiller den sig ud? Og hvordan bruger du den?
“Den skiller sig ud ved virkelig at forbedre huden. Formuleringen er multifunktionel. Det betyder, at den virker som en traditionel primer ved at sørge for, at din makeup holder hele dagen, men den skaber også et jævnt, airbrush-lignende finish. Den får skinnende hud under kontrol og absorberer olie, minimerer synligheden af porer, udvisker urenheder og udglatter huden. Den semi-transparente gel er let i konsistensen og nem at fordele med fingrene eller en børste, inden du lægger din foundation.”

Læs ogå

Sine Ginsborg guider: Sådan lægger du selv sæsonens fineste eyeliner