Annonce

Her er alt, du skal vide om CC & CC+ Cream

- 14/03/2022

Vi er alle forskellige, og dermed er vores huds behov også individuelle. Og heldigvis for det.

Det er vores forskelligheder, der gør, at vi er unikke, om du har fregner, modermærker, pigmentfarver, smilehuller eller forstørrede porer, så er der kun én af dig. Og netop dette hylder IT Cosmetics under sloganet ‘Your Skin But Better’.

IT Cosmetics ønsker at gøre op med de mange skønhedsrelaterede bekymringer som vi alle nok desværre, i større eller mindre grad, går rundt med. Budskabet er at vi sammen skal blive bedre til at omfavne vores forskelligheder, med og uden makeup. Lidt atypisk for et beauty-brand opfordrer IT Cosmetics dermed ikke til, at vi bruger mere makeup, men tværtimod, at vi bliver bedre til at elske vores hud uden makeup også. Når vi så vælger at bruge makeup, er CC Cream, din bedste ven, som hylder din naturlige skønhed ved at være mindre dækkende end eksempelvis foundation, og samtidig plejer din hud.

En CC Cream er mere end blot makeup. Vi har kigget nærmere på, hvad en CC Cream er, og hvordan vi kan bruge produkterne på de dage, hvor vi har lyst til at gøre lidt ekstra ud af makeuppen.

Foto: PR

IT Cosmetics CC+ Cream har 12 nuancer, der er 'color correcting', den tilpasser din hudtone, så hver nuance passer til flere hudtoner.

HVAD ER EN CC CREAM?

Når du har CC Cream på, har du makeup på, uden at du føler dig sminket. Man kan sige, at en CC Creams fornemmeste rolle er at få det bedste frem i din hud og ikke at dække den til.

CC står for ’Color Corrector’. CC Cream er en slags farvet dagcreme, der gør din hudtone mere ensartet med en let dækkeevne i forhold til en foundation. Det er ingen overraskelse, at CC Cream er blevet så populær i løbet af de seneste år, dens formål er nemlig at kombinere den korrigerende dækkeeffekt, vi kender fra foundations, samtidig med at pleje og tilføre fugt. Man kan i virkeligheden kalde produktet for en alt-i-én dagcreme. Alle CC Creams fra IT Cosmetics bygger nemlig på en antiage-formel samt indeholder solfaktor, så du beskyttes mod uv-strålerne.

1
Foto: PR

Your Skin But Better CC+ Cream 294,95 kr.

YOUR SKIN BUT BETTER CC+ CREAM

IT Cosmetics CC+ Cream er en CC Cream med lidt flere funktioner og en lidt højere dækkeevne.

CC+ Cream fungerer som et fugtgivende serum, primer og dagcreme i én. Den kan bygges op med lag, alt efter hvor meget dækkeevne du ønsker. Cremene har SPF 50 og indeholder kollagen, hyaluronsyre samt vitamin A, B, C og E som har en høj antiage-effekt.

En CC+ Cream går ind og reducerer synligheden af dine porer, samt de fine linjer og pigmentforandringer.

Påfør 1-2 pump af CC+ Cream SPF 50+ på ren hud. For det bedste resultat, påfør et jævnt lag i ansigtet og blend det ved kæbelinjen for en naturlig overgang til halsen.

FORDELE VED CC og CC+ CREAM

  • Opbyggende dækkeevne, der tilfører et meget naturlig look
  • Kan opbygges med flere lag hvis en større dækkeevne ønskes
  • Fugter og plejer huden
  • Blender ind med din normale hudtone og fremhæver din glow

IT Cosmetics

IT står for innovativ teknologi. Alle IT Cosmetics-produkter er udviklet i samarbejde med plastikkirurger og dermatologer med det fælles mål om at skabe makeup- og hudplejeprodukter, der med en banebrydende teknologi og aktive, skånsomme ingredienser sikrer dig effektive produkter, der både får dig til at se smuk ud og føle dig smuk.
Under sloganet ‘Your Skin But Better’ ønsker IT Cosmetics at sætte fokus på kærligheden til vores hud med og uden makeup. En CC Cream skal fremhæve din naturlige skønhed.