Annonce

Fra hverdag til fest: Få Cecilie Haugaards ELLE Awards-look

- 25/09/2023

Model og content creator Cecilie Haugaard holder af et naturligt og velplejet look til hverdag, men når den særlige fest byder sig, går hun all-in på glam. Til årets ELLE Awards fik hun lagt makeuppen af Lancôme, og vi var med på sidelinjen for at få hendes beautytips, yndlingsprodukter og opskriften på aftenens glamlook.

Som mor til to er det ikke hver dag, Cecilie Haugaard får mulighed for at tage den flotte kjole på og lægge et smukt makeuplook. Men når årets ELLE Awards løber af stablen, skal makeuppen helst sidde helt perfekt – og holde til langt ud på natten. Derfor gæstede hun vores beautylounge, hvor Lancôme stod klar med makeupartister for at få looket på plads inden festen.

”Lancômes produkter har været blandt mine favoritter gennem mange år. Det var faktisk min mor, der introducerede mig til brandet, da jeg var yngre, for hun har altid brugt deres produkter selv,” fortæller hun.

Cecilie Haugaard holder af et simpelt og velplejet look til hverdag, men når den særlige festivitas byder sig, holder hun af at gå all-in på glød og glam og ikke mindst gyldne jordfarver, der fremhæver det grønne i hendes øjne.

I denne artikel fortæller modellen om sin hudpleje- og makeuprutine, om forkælelsesstunder, der gør hende glad, og, mens hun er i stolen, deler makeupartist Sidsel Marie Bøg ud af sine bedste tricks til den flotte makeup.

Lancôme x ELLE Awards

Lancôme er kendt for makeup og hudpleje i verdensklasse, der altid er sammensat med innovative formler og ingredienser af bedste kvalitet. Til dette års ELLE Awards er det franske luksusbrand officiel makeupsponsor, og mange af vores gæster, blandt andre Cecilie Haugaard, lagde vejen forbi Lancômes makeupartister i beautyloungen inden festen.

Du er gæst til årets ELLE Awards – og har været det i mange år. Hvad ved ELLE Awards elsker du mest?

Jamen, det er bare altid en dejlig aften fyldt med inspirerende personer, samtaler og talks. Det, jeg holder allermest af ved aftenen, er, at jeg får set alle mine gode kolleger, for ELLE Awards er på mange måder en branchefest – hvor man ellers får lov til at gøre sig rigtig pæn.

I år får du lagt din ELLE Awards-makeup af Lancôme. Hvilket look går du efter, og hvilke produkter bliver der brugt til dit look?

Jeg er ret vild med jordfarver til mine øjne, fordi de flotte brunlige, bronze-agtige og gyldne toner fremhæver det grønne i mine øjne så flot. For hvad læberne angår, kan jeg godt lide at holde dem i en fin, naturlig farve, der giver dem lidt kant, men samtidig heller ikke tager fokus fra øjnene.

Foto: Kasper Kristoffersen

Cecilie Haugaards look til ELLE Awards

En base med masser af glød, der forfiner og fremhæver huden, er perfekt til Cecilie Haugaards ELLE Awards-look, og derfor har makeupartist Sidsel Marie Bøg brugt Lancômes Teint Idole Ultra Wear Care & Glow-seriens foundation og concealer. Begge produkter giver en fantastisk glød, samtidig med at de udjævner hudtonen og dækker farveforskelle. For at give et solkysset look har makeupartisten brugt en mørkere farve af Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Concealer, som hun har blendet sammen med basen.

Til øjenlooket har Sidsel Marie Bøg brugt Lancômes Ombre Hypnôse Stylo 01 som base, derefter Ombre Hypnôse Stylo 27 til at blende med og til at opnå dybde. Dernæst er øjenmakeuppen lagt med farverne fra Lancômes Hypnôse Palette 5.

Læberne er lagt med læbestiften L’Absolu Rouge French Rendez-Vous i farven 295. Cecilie Haugaard kan godt lide en hel masse fugt til sine læber, og derfor er læben selvfølgelig afsluttet med et lag L’Absolu Rôsy Plump Lipgloss, som får læberne til at se fugtede og velplejede ud.

Sidst, men ikke mindst, skal looket selvfølgelig toppes af med en masse mascara for flot volumen, og til dette look bærer Cecilie Haugaard Hypnôse Mascara – som hun i øvrigt også selv ynder at bruge i hverdagen.

Makeupartisten guider: Prep af huden

Ifølge makeupartist Sidsel Marie Bøg er det rigtig godt at investere fem minutter ekstra i at preppe huden, inden du begynder at lægge makeuppen. Helt konkret anbefaler hun at tilføje fugt til huden – gerne masser af den – fordi det giver huden et friskere look og får makeuppen til at holde længere. Her er Lancômes Advanced Génifique Serum perfekt til formålet.

Du er også ambassadør for Lancôme. Hvorfor lige dét brand?

Jeg er ufatteligt stolt af min rolle som Lancômes ambassadør. Både fordi selve holdet er fantastisk at arbejde med, men også fordi Lancômes kerneværdi er glæde – og at de har valgt mig på netop dén baggrund, gør mig så stolt.

Dertil kommer, at Lancômes produkter har været blandt mine favoritter gennem mange år. Det var faktisk min mor, der introducerede mig til brandet, da jeg var yngre, for hun har altid brugt deres makeup og hudpleje selv.Derfor er det virkelig en ære for mig at kunne formidle hendes kærlighed til produkterne videre.

Lancôme handler – som du også selv nævner – om glæde. Hvad er glæde for dig?

Glæde betyder for mig, at jeg har indre og ydre balance og mit perspektiv er rettet mod taknemmelighed. Glæde er grunden til, at jeg lever, og det er den drivkraft, der giver mig lyst til livet. Glæde kan vise sig i mit liv på mange måder. Det kan være så simpelt som at tilbringe tiden med min familie og venner, men også me-time med en forkælende hudplejerutine kan have den helt rette virkning.

Vi elsker din naturlige glød – hvad er hemmeligheden bag den?

Jeg sørger for at pleje min hud hver dag for at sikre, at den er gennemfugtet, og her er Rénergie H.C.F. Triple Serum mit vigtigste værktøj. Desuden elsker jeg min foundation, Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. Den er utroligt let og rar på huden, og så giver foundationen den fineste, naturlige glød. Som en ekstra bonus er den plejende, for foundationen er lavet med mange ingredienser, der normalt bruges i hudpleje.

Foto: Kasper Kristoffersen

 Teint Idole Ultra Wear Care & Glow fra Lancôme er fast inventar i Cecilie Haugaards makeupskuffe. Foundationen både plejer huden, forfiner den og giver den smukkeste glød. Foundationen er lavet med 82% hudplejeingredienser, heriblandt hyaluronsyre, der fugtgiver, og mandelsyre, der udglatter. Den innovative formel findes også i en helt ny concealerudgave, der med samme plejende ingredienser giver sund glød og udjævner hudtonen. Concealeren, der netop er blevet lanceret, kan du finde hos Matas på linket lige her.

Makeupartisten guider: Base med glød

Når du har preppet huden og brugt primer, er det tid til at lægge foundationen. Holder du af et look med glød og dewiness, kan du med fordel blande en smule Lancôme Advanced Génifique Serum i din foundation for ekstra fugt og glow.

Generelt gælder, at foundation gerne skal bruges de steder, du ønsker at forfine huden, og concealeren er det produkt, du skal bruge de steder, hvor du ønsker at udjævne hudtonen. Det er nemlig concealeren, der indeholder mest pigment.

Tag os med igennem din daglige hudpleje- og makeuprutine – hvordan ser den ud?

Jeg starter altid med at vaske mit ansigt med en vaskeklud, som har en blid, eksfolierende effekt. Derefter forkæler jeg min hud med Rénergie H.C.F. Triple Serum fra Lancôme. Når den er trængt ind i min hud, dupper jeg en lille mængde Advanced Génifique Eye Cream i øjenområdet og slutter rutinen af med Absolue Soft Cream. Hvis solen er bare lidt ude, tilføjer jeg solbeskyttelse til rutinen. Her bruger jeg altid en ansigtssolcreme med SPF 50 for at beskytte huden bedst muligt.

Når min hud er velfugtet og klar til dagen, er det tid til min makeuprutine. I dagligdagen kan jeg godt lide et naturligt makeuplook, som jeg opnår med den lette og glødgivende Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation, som giver det fineste look til min hud. Herefter bruger jeg Hypnôse Mascara og lidt læbestift på både læberne og æblekinder – for det fungerer supergodt som blush.

Hvad er dit yndlings-makeupikon fra Lancôme – og hvorfor?

Mit yndlingsprodukt må være den ikoniske Hypnôse Mascara, som åbner mine øjne op, giver naturlig længde til mine vipper og den fineste ’dybde’ til mit look.

En mascara til dit behov

Uanset om du er til det bløde hverdagslook, det vilde festlook eller en elegant vippe til gallafesten, kan du være sikker på at finde en mascara hos Lancôme, der passer til dit behov. Det franske skønhedsbrand er kendt for en lang række af ikoniske makeupprodukter, herunder mascaraer til ethvert look. Med Hypnôse Mascara kan du skabe et naturligt og friskt look, eller du kan bygge vipperne op til et dramatisk look med op til 8x mere volumen. 
Cecilie Haugaard er vild med den originale Hypnôse Mascara, men måske du er mere til 14x mere volumen med Hypnôse Drama eller til en elegant lash lift-effekt med Lash Idôle Mascara? Find hele Lancômes mascara-garderobe lige her.

Du er ofte på farten. Hvilke makeup-essentials tager du med dig, når du rejser?

Jeg rejser primært med en concealer, som jeg bruger til at opnå en mere ensartet hudtone, og en læbestift, som jeg bruger både som blush og til læberne. Når jeg skal gøre lidt ekstra ud af looket, plejer jeg at blande mit Advanced Génifique Serum med en shimmer øjenskygge for at få en glitrende, flydende highlighter. Her er Hypnôse Pallette French Nude 01 helt perfekt at bruge.

Makeupverdenen er omskiftelig og trends udvikler sig konstant. Er der nogle nye makeuptrends, du har taget til dig eller har fået mod på at prøve?

Den er ikke ny, men jeg er blevet ret så glad for at bruge en læbestift i samme farve som min naturlige læbefarve, som jeg blender sammen med en lipgloss. Det gør, at mine læber får et naturligt og velfugtet look, som samtidig giver særligt min overlæbe mere fylde.

Foto: Kasper Kristoffersen

Cecilie Haugaards ELLE Awards look fremhæver det grønne i hendes øjne og giver læberne kant.

Makeupartisten guider: Det multifunktionelle produkt

Der er mange makeupprodukter, som kan bruges til flere formål. Læbestiften, Cecilie Haugaard også bruger som blush, er et godt eksempel. Et andet eksempel er den transparente lipgloss, der også kan bruges som en diskret highlighter for et dewy look. Til Cecilie Haugaards look er Lancôme L’Absolu Rôsy Plump Lipgloss brugt som highlighter langs kindbenene og op mod øjenkrogen.

Lancôme Icons

Som et af verdens absolut førende beautybrands er Lancôme skaberen af adskillige ikoniske produkter inden for både hudpleje, makeup og dufte. Gennem denne artikel nævner Cecilie Haugaard mange af Lancômes største ikoner som en del af sin daglige rutine for glød, fugt og det friske look. Læs mere om Lancôme lige her.