Makeup

Denne farve skal dine negle have denne sommer

- 14/05/2024

Der er nok mange, som har haft et had-kærlighedsforhold til farven. Skal du alligvel pynte dine negle med farven?

Ferskenfarver, laksefarvet eller koral.

Kært barn har mange navne. Uanset, hvilken term du bruger, ved du vist godt, hvilken farve der er tale om. Og selvom farven tilbage i 00’erne var delvist et hit og et no-go, så tyder alt på, at vi godt kan begynde at vænne os til at se farven igen.

Farven, der er på alles læber dette år, har et helt fjerde navn: nemlig “Peach Fuzz”.

Det lyder måske mest af alt som en drink (hvem ved, måske det er somewhere), men det er i hvert fald også farven, som det anerkendte farvesystem Pantone netop har annonceret som årets farve 2024, og som derfor generelt kommer til at præge farvetrends dette år – lige fra interiør til beauty.

Foto: Jakob Owens/Unsplash

Ifølge Mina Lorenzen, som er stifter af Insight Cosmetics Group, har dette blandt andet smittet af på negletrenden, vi skal pynte vores negle med.

“Vi ser en tendens til subtile ferskenfarver, som er inspireret af Årets Pantone farve for 2024 “Peach Fuzz”. Den subtile, varme og elegante nuance giver fine sommerlige negle helt i tråd med tidens trend,” siger Mina Lorenzen.

Foto: CND

Modsat den ferskenfarvede tone, som vi tidligere har set, er årets udgave en mere let og diskret orange nuance, som faktisk er helt pastel-agtig, men du kan selvfølgelig også kaste dig over den helt mættede af slagsen.

Selvom det ikke lige var dette 00’er revival, vi havde på øverst på ønskelisten, kan tanken om, at farven konnoteres med varme og hjertelighed, godt få os til at vænne os til tanken om peach-farvede negle. Og så hjælper det selvfølgelig også, at farven er superfin og sommerlig – særligt når vi (forhåbentlig) får lidt mere sol i kinderne.

Redaktionen har her udvalgt fire fine peach-farvede neglelakker.

1

Hermès, 400 kr

2

OPI, 150 kr.

3

Essie, 110 kr.

4

Nailberry, 165 kr.