Makeup

Anne P.’s yndlingsfund

- 24/03/2009

1. Den lover en hel del, denne læbebalsam, men jeg må også sige, at den lever op til det. Mine læber bliver fuldstændig babybløde, og så er jeg vild

1. Den lover en hel del, denne læbebalsam, men jeg må også sige, at den lever op til det. Mine læber bliver fuldstændig babybløde, og så er jeg vild med mintduften. ‘The Lip Balm’, La Mer, 390 kr.

2. Vidunderpennen. Der bliver solgt en ‘Touche Éclat’ hvert 20. sekund verden over. Giver en øjeblikkelig illusion om ti timers god søvn. Bruges under øjet til at highlighte – ikke til at dække bumser. ‘Touche Éclat’, Yves Saint Laurent, 275 kr.

3. En skøn, fugtgivende spray, som både heler og plejer huden. Den er dejligt forfriskende, men er også god, når huden er lidt medtaget … ‘Calendula Water’, Tromborg, 140 kr.

4. Finurlig hår-dims, der er fantastisk til langt hår. Superpopulær og prisvindende hårbørste i England, fordi de bløde plastikpigge ikke knækker håret. ‘Tangle Teezer’, ca. 77 kr.

5. Den er ret ny, men er allerede blevet en favorit. Jeg synes, den er rigtig fin og stadig meget diskret. ‘Scintillantes Lévres #119’, lipgloss, Chanel, 190 kr.

6. Denne skønne olie har været mit ansigts uldne undertrøje gennem vinteren. Den giver lige huden det ekstra, den behøver i den kolde tid, hvilket jo desværre stadig er (lidt) aktuelt i april. ‘Skin Balancing Face Oil’, Jurlique, 50 ml, 370 kr.