Mode

Mango præsenterer de to mest ikoniske britiske modeller: Cara & Kate

- 31/08/2015

Så er den her! Mangos A/W 15-kampagne med to af de mest ikoniske britiske topmodeller gennem tiden: Cara Delevingne og Kate Moss. Se den smukke kampagne og de fine kampagnebilleder her...

Muser, ikoner for to generationer og unikke topmodeller. Kate Moss og Cara Delevingne har uden tvivl noget til fælles og dét er noget af det, som Mango hylder i deres netop lancerede A/W 15-kampagne.

Under hashtagget #somethingincommon præsenterer Mango de to største og mest ikoniske britiske topmodeller gennem tiden – Cara Delevingne og Kate Mos – i front for A/W 15-kollektionen.

Se også: Kate Moss’ barndomsbillede på forsiden af L’Officiel Spain

Mangos A/W 15-kollektion har ikke bare Cara og kate i fornt, men er også inspireret af de to topmodeller og den generation, som de hver især tilhører.

Der ses fx et flashback til 90’ernes undergrundsmiljø, hvor Cara Delevingne blev født og til 70’ernes flowerpower-tendenser, hvor Kate Moss blev født.

Se også: Cara Delevingne: “Jeg har aldrig villet være model”

Som en del af den nye A/W-15 kollektion hører der naturligvis en række smukke kampagnebilleder af de to britiske topmodeller, og vi har samlet dem alle i galleriet.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!