Mode

Mini Moss på L’Officiel Spains debutcover

- 31/08/2015

På L’Officiel Spains debutcover finder man Kate Moss. Men ikke som vi kender hende bedst. Det debuterende modemagasin har nemlig valgt at bruge et skolefoto af en lille Kate Moss fra 80'erne på forsiden af deres september 2015-nummer.

Når et modemagasin har sin debuterende forside, ligger er der altid en masse overvejelser bag i forhold til at finde den helt rette topmodel, som både er smuk at se på, men som også matcher modemagasinets DNA.

Og hvilket modemagasin vil ikke gerne starte sin levetid med en af verdens største topmodeller nogensinde på forsiden – som the one and only Kate Moss? Dét findes der næppe noget modemagasin, der ikke vil.

Se også: 90’ernes supermodeller genforenes i kortfilm 

L’Officiel Spain er ingen undtagelse på dette punkt, men istedet for at lave et traditionelt cover med Kate Moss, valgte det spanske modemagasin at putte et gammel skolefoto af Kate Moss fra 80’erne på forsiden med overskriften ‘Kate the Great’. Et anderledes valg, men stadig virkelig sjovt, fængende og smukt. 

Se også: Cara Delevingne: “Jeg har aldrig villet være model”

Her på ELLE-redaktionen er det ikke nogen hemmelighed, at vi er ELLE-vilde med Kate Moss og ELLEs stylingredaktør Mie Juel, har en hel række af Kate Moss-forsider, som hun elsker at se på igen og igen.

Mie har samlet sine 12 favorit-forsider med den britiske skønhed, som du kan se i galleriet. 

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!