ELLE AWARDS

ELLE Style Awards 2015: Se video fra den røde løber

- 07/05/2015

ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, stod klar på den røde løber under ELLE Style Awards 2015 til at snakke med alle VIP-gæsterne om deres smukke kjoler, fantastiske looks og hvad de så mest frem til ved ELLE Style Awards 2015. Se videoen her...

ELLE Style Awards 2015 blev festaften, hvor hele den danske modebranche og modeinteressede VIP-gæster, hyldede modebranchen og alle de talenter, den indeholder. Gæsterne var alle klædt i smukke kreationer, enten fra eget design eller fra nogle af de dygtige danske modedesignere.

Se også: Her er alle vinderne til ELLE Style Awards 2015

ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, stod klar på den røde løber da alle aftenens gæster ankom, og fangede de fleste til en lille snak om aftenens outfit, hvad de glædede sig til ved aftenen, og hvad de synes om dansk mode.

Du kan se hele filmen nedenfor, og blandt andet blive klogere på Medinas Gucci kjole, Charlotte Lynggaard smukke øreringe i eget design og en helt ny kreation fra Cecilie Copenhagem, som hun havde designet og lavet specielt til ELLE Style Awards 2015.

Se også: Video: Kom med backstage i L’Oréal Paris’ beautylounge

Se hele filmen fra den røde løber her:

Vi har samlet billederne fra den røde løber til ELLE Style Awards 2015 i galleriet, hvor du kan få et ekstra sneak peek af de fine kjoler…

Husk at du kan se hele ELLE Style Awards 2015 torsdag den 7. maj på Kanal 4 kl. 20.00!