ELLE AWARDS

ELLE Style Awards 2015: Her er vinderne!

- 05/05/2015

Den danske modebranche blev hyldet, da den store modefest ELLE Style Awards løb af stablen mandag aften ved et brag af en fest i DR Koncerthusets smukke rammer, og 16 prestigefyldte priser blev uddelt. Her kan du se alle vinderne fra ELLE Style Awards 2015!

Det var stort talent, forførende mode og masser af glade mennesker fra medie, kultur- og modebranchen, der prægede Danmarks største modebegivenhed ELLE Style Awards 2015, der løb af stablen mandag d. 4. maj. 

Læs også: Hilsen fra chefredaktricen: Cool Kate

Danske modefolk, herunder stilikoner, brands, fotografer, hår- og makeupartister, modeformidlere, personligheder, modeller og uundgåelige blev hyldet ved det den store fest, da ELLE for tredje år i træk uddelte en række storslåede priser til branchens kyndigste folk.

De smukke rammer var sat i DR Koncerthuset, hvor den dygtige og karismatiske Ellen Hillingsø ledte alle aftenens gæster igennem et brag af fest. Der var stylistshows fra de tre nominerede i kategorien ’Årets stylist’ til musik af Gregersen, Scarlet Pleasure og Jonas For Fa’en, og Télé Rouge spillede til den store efterfest.

Der blev uddelt 16 prestigefyldte priser i alle de kategorier, der på den ene eller den anden måde er med til at sætte dagsordenen for og præge den danske modebranche.

Læs også: ELLE Juni // Nyt magasin på gaden!

Se med i galleriet, hvor vi har samlet alle de glade og stolte vindere på den røde løber i selskab med deres presenters.

Psst… Brug pilene i galleriet eller ’swipe’ dig igennem.